Lenovo Legion Tab oyun tableti tanıtıldı: PUBG'yi kasmadan oynayabileceksiniz: İşte özellikleri ve fiyatı

Lenovo Legion Tab oyun tableti tanıtıldı: PUBG'yi kasmadan oynayabileceksiniz: İşte özellikleri ve fiyatı

Lenovo Legion Tab oyun tabletinin tanıtımı yapıldı! PUBG'yi kasmadan, yağ gibi akan grafiklerle oynayacaksınız! İşte Lenovo Legion Tab özellikleri ve fiyatı...

Mobil teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte, kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik çeşitlenen ürünler piyasaya sürülmeye başladı. Eskiden sadece temel işlevler sunan telefonlar, günümüzde oyun ve fotoğrafçılık gibi alanlara odaklanarak büyük bir değişim geçirdi.

Son yıllarda Asus, Lenovo, Xiaomi ve ZTE gibi önde gelen şirketlerin çabalarıyla özellikle oyun odaklı telefonların ve tabletlerin sayısında belirgin bir artış yaşandı. Hatta Lenovo gibi bazı üreticiler, oyuncu tabletleri üzerinde çalışmalarına başladılar. Son olarak, teknik özellikleriyle dikkat çeken Lenovo Legion Tab oyun tableti tanıtıldı.

LENOVO LEGION TAB OYUN TABLETİ ÖZELLİKLERİ

Lenovo Legion Tab, 8.8 inçlik PureSight oyun paneliyle dikkat çekiyor. Bu ekran, 144 Hz yenileme hızı ve 500 nit parlaklık sunarak üstün bir görüntü deneyimi sağlıyor. Ayrıca, tabletin boyutları 208.54 x 129.46 x 7.6 mm ve ağırlığı 350 gram civarında.

Ürünün donanımında Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemci, 4 nm mimariye sahip ve yüksek performans sunan bir yapıya sahip. Ayrıca, 12 GB LPDDR5X RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile kullanıcılarına geniş bir depolama ve hızlı bir performans sunuyor.

Lenovo Legion Tab, 13 MP ana kamera, 2 MP makro kamera ve 8 MP selfie kamerasıyla donatıldı. Ayrıca, çift hoparlör ve Dolby Atmos desteğiyle etkileyici bir ses deneyimi sunuyor.

Ürünün fiyatı ve bulunabilirliği hakkında bilgi vermek gerekirse, Mart 2024'te EMEA bölgesi ve Asya'da piyasaya sürülecek ve başlangıç fiyatı 599 Euro olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN