Epic Games yaptı yapacağını! 2000 TL değerindeki oyunu ve ek paketini ücretsiz sunuyor: Bu fırsat kaçmaz

Epic Games yaptı yapacağını! 2000 TL değerindeki oyunu ve ek paketini ücretsiz sunuyor: Bu fırsat kaçmaz

Epic Games yine yaptı yapacağını! 2000 TL değerindeki oyunu ve ek paketini ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor! Bu fırsat kaçmaz...

Epic Games Store, her hafta olduğu gibi bu hafta da oyun severlere ücretsiz içerik sunmaya devam ediyor. 9-16 Mayıs tarihleri arasında dağıtılacak ücretsiz oyunlar ve ek içerikler belli oldu.

EPIC GAMES'İN BU HAFTAKİ ÜCRETSİZ OYUNLARI

epic-games-ucretsiz.jpg

Bu hafta, farklı kategorilerden iki oyun Epic Games Store kullanıcılarına sunulacak. İlki RPG ve strateji kategorilerinde yer alan Circus Electrique. Bu oyun, ilgi çekici karakterleri ve stratejik oynanışıyla dikkat çekiyor. Steampunk tarzı bir dünyada geçen oyunda, karanlık güçler ile vatandaşların hikayesi ele alınıyor.

İkinci sunulan içerik ise bir oyun değil, ek paket olarak karşımıza çıkıyor. Firestone Free Offer adı verilen bu paket, Firestone adlı RPG tarzındaki bir online oyun için birtakım ödülleri içeriyor. Bu ödüller arasında 200 mücevher, 10 yaygın ve 5 yaygın olmayan sandık, 50 parşömen ve 2 özel avatar bulunuyor.

Epic Games Store'da ücretsiz sunulan bu içeriklere sahip olmak için kullanıcıların şu adımları takip etmeleri gerekiyor:

  1. Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapın.
  2. Circus Electrique ve Firestone Free Offer sayfasına gidin.
  3. Sağ taraftaki satın alma (0 TL) butonuna tıklayın.
  4. İşlemin tamamlanmasını bekleyin.

Bu basit adımları takip ederek, ücretsiz olarak sunulan oyun ve ek içeriklere sahip olabilirsiniz. İyi oyunlar!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN