EA Sports FC 25'in çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı! Resmi duyuru yakında yapılacak

EA Sports FC 25'in çıkış tarihi ve fiyatı sızdırıldı! Resmi duyuru yakında yapılacak

Oyunseverlerin merakla beklediği EA Sports FC 25'in çıkış tarihi ve fıyatı sızdırıldı! Resmi duyurusu ise yakında yapılacak! İşte sızdırılan çıkış tarihi ve fiyatı...

Her yıl futbolseverlerin büyük bir merakla beklediği Electronic Arts’ın geleneksel futbol simülasyonu oyunu bu yıl da oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. EA Sports FC 25, futbol tutkunlarının radarında. Daha önce FIFA olarak bilinen seri, bu yıl da heyecanla bekleniyor.

EA SPORTS FC 24 ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN?

Futbol Hayranları Buraya: EA FC 25 Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! - Tamindir

PlayStation Store veritabanında EA Sports FC 25'in logosu keşfedildi. Güvenilir sızıntı kaynağı billbil-kun, oyunun 27 Eylül 2024 tarihinde piyasaya sürüleceğini açıkladı. EA Sports FC 25, Standart ve Ultimate olmak üzere iki farklı sürümde sunulacak.

Oyunun fiyatları geçtiğimiz yılki EA Sports FC 24 ile aynı olacak. Standart sürüm 70 dolar/euro, Ultimate sürüm ise 100 dolar/euro fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Oyun platformları konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, sadece yeni nesil konsollarla sınırlı kalmayacağı, PlayStation 4 ve Xbox One gibi eski nesil konsolları da destekleyeceği belirtiliyor.

RESMİ DUYURU BEKLENİYOR

Kaynaklara göre, EA Sports FC 25'in resmi duyurusunun önümüzdeki on gün içinde yapılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN