Bully oyunu ücretsiz oluyor! O tarihten itibaren indirilebilecek

Bully oyunu ücretsiz oluyor! O tarihten itibaren indirilebilecek

Rockstar Games, Bully oyununu ücretsiz olarak kullanıcılara sunacak! O tarihten itibaren oyuncular için indirilebilir olacak! İşte ayrıntılar...

ockstar Games'in 2006 yılında oyun dünyasına kazandırdığı efsanevi açık dünya aksiyon-macera oyunu Bully, oyunculara büyük bir sürpriz sunuyor. Şirket, Bully'yi GTA+ abonelik sistemine dahil edeceğini açıkladı. Bu sayede, GTA+ aboneleri oyunu ücretsiz bir şekilde oynama fırsatına sahip olacak.

BULLY, GTA+ KÜTÜPHANESİNE KATILIYOR: TARİH BELLİ OLDU

Rockstar Games, Bully'nin GTA+ abonelik hizmetine ekleneceğini resmi olarak duyurdu. Oyunun 20 Ağustos 2024 tarihinde konsollar ve akıllı telefonlar dahil olmak üzere çeşitli platformlarda indirilebileceği açıklandı. Bu adım, Bully'nin yeniden oyun severlerle buluşmasını sağlayacak ve GTA+ abonelerine yeni bir oyun deneyimi sunacak.

Bully Xbox One geriye uyumluluk sistemine eklendi - Teknoloji Haberleri

GTA+ abonelik servisi, 29 Mart 2022 tarihinde kullanıma sunulmuştu. İlk başta GTA: Online odaklı olarak tasarlanan hizmet, zamanla kapsamını genişleterek Rockstar Games'in diğer popüler oyunlarını da içeren bir platform haline geldi. GTA+ kullanıcıları, bu hizmet aracılığıyla çeşitli Rockstar oyunlarına ücretsiz erişim sağlama imkanı elde ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN