Survivor 2016'ya kimler katılacak? 2016 Survivor katılacak ünlü isimler kim?

Survivor 2016'ya kimler katılacak? 2016 Survivor katılacak ünlü isimler kim?

TV 8'in reyting rekortmeni Survivor All Star yarışma programı 2016'da yeni yarışmacılarıyla yeniden ekranlara gelecek. Peki, Survivor All Star 2016'ya kimler katılacak? 2016 Survivor All Star'a katılacak ünlü isimler kim?

TV 8'in reyting rekortmeni Survivor yarışma programı 2016'da yeni yarışmacılarıyla devam edecek. Acun Ilıcalı'nın sunuduğu ve yapımcılığını üstlendiği Survivor yarışmasına katılacak isimler belli olmaya başladı. Peki, Survivor2016'ya kimler katılacak? 2016 Survivor Ünlüler'e katılacak ünlü isimler kim?

Survivor All Star 2016'ya kimler katılacak? 

2016  Survivor kadrosuna Yılmaz Morgül, İbrahim Yattara, Ayşegül Melisa Doğan, Kerem Bursin, Tuğba İldiz, Yasemin Allen, Özgün, İnci Satır, Selin Şekerci, Gökhan Tepe, Dilara Gönder, Oğulcan Engin'in dahil olabileceği tahmin ediliyor.

Kerem Bursin kimdir?

Kerem Bürsin 4 Haziran 1987'de İstanbul doğdu. Bürsin, Kanal D 'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanındı. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırdı. Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned adlı televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı. Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

15-12/17/kdfmvmdc.jpg

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. 9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol aldı. Ayrıca Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi.

Yasemin Allen kimdir?

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da doğdu. İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra'da doğdu. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır. Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi.  İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazandı. On sekiz yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

15-12/17/rnfns.jpg

Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu. Aynı yıl annesinin de yer aldığı Elif dizisinde başrol oynadı. 2010'da Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette karakterlerini canlandırdı. 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça rolünü üstlendi. 2013'te "Merhamet" dizisinde Irmak Tunalı karakterini canlandırdı. Aynı yıl N11.com adlı alışveriş sitesinin reklam yüzü oldu.  Allen, Özcan Deniz'in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle sinemaya adım attı. 2014'te Defne Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı. 2014 yılının Kasım ayında başlayan Şeref Meselesi dizisinin başrollerinden biri olan Sibel karakterini canlandırdı. 

Yılmaz Morgil kimdir?

Yılmaz Morgül, 14 Ocak 1964'te İstanbul'da doğdu. Aslen Rize’lidir. Yılmaz Morgül, İshakağa İlkokulu, Ziya Ünsel Ortaokulu, Ferit İnal Lisesi, Kadıköy Belediye Konservatuarında okudu. Bütün okul yaşamı boyunca çeşitli işlerde çalıştı. Tarla işçiliğinden garsonluğa, komilikten inşaat sahalarına kadar kendi harçlıklarını kazanarak okudu. Yılmaz Morgül, bugüne kadar Üsküdar, Kalamış, Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy Musikî Cemiyetleri'nden dersler alarak kendini hazırladı. Yurdaer Doğulu Müzik Merkezi’inde eğitim aldı.

15-12/17/kdfnvndx.jpg

1988 yılında ilk olarak Adana'da Divan Otel'inde assolist olarak sahneye çıktı. "Elveda İstanbul" adındaki ilk albümünü 1995 yılında çıkardı. 1996 yılında çıkardığı ikinci albümünde Orhan Gencebay'ın "Dertler Benim Olsun", Cengizhan Altuntaş ve Mehmet Ilgın'ın "Ağlama Değmez Hayat"ını kendi tarzıyla yeniden seslendirdi. Zeki Müren'in unutulmaz filmlerinden biri olan "Bahçevan"ın aynı isimli şarkısını yeniden okudu.

1994 yılında "Elveda İstanbul" şarkısıyla artık bütün ülkenin tanıdığı bir sanatçı oldu. "Gökkuşağı" adında Türkiye’yi tanıtan programı sundu. Türkiye’nin bütün yörelerinde ve Azerbaycan, Avusturya, Belçika, Amerika, Avustralya, Hollanda, Fransa, Almanya, İsveç, İsviçre gibi ülkelerde konserler verdi.1997 yılında çıkardığı Üçüncü albümü “Masum Yalanlar”da çıkış parçası, "Her Kuşun Eti Yenmez" isimli Serdar Ortaç şarkısı oldu. Avustralya’nın Brisbeyn şehrinde 1997 yılında 32 ülkenin katıldığı Güney Pasifik Şarkı Yarışmasına "Uluslararası Star"konumuyla katılıp "En İyi Yorumcu" ödülü aldı. Levent Kırca - Oya Başar ile "Olacak O Kadar TV"de bir yıl çalıştı. Cilt kanserine yakalandı, Yedi yıl boyunca Amerika’da tedavi gördü. Olay TV’de "Yılmaz Morgül Şov" isimli bir program yaptı. Yılmaz Morgül, beş yıl aradan sonra müzik dünyasına iddialı bir şekilde giriş yaparak, büyük titizlikle hazırlanan maxi single çalışması ''Yalnızlık Makamı'' Esen Müzik etiketiyle 17 Mart 2015 tarihinde tüm müzik marketlerde ve dijital kanallarda yerini aldı.

İbrahim Yattara kimdir?

Ibrahim Yattara ya da Türk vatandaşlığı aldıktan sonraki ismiyle İbrahim Üçüncü, 3 Haziran 1980'de Gine'de doğdu. Belçika üçüncü lig ekiplerinden La Louviere'de forma giymektedir.

15-12/17/jdfndnx.jpg

Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu. Bir yıldan kısa süre Athletico de Coleah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu.

Ayşegül Melisa Doğan kimdir?

1992 İstanbul doğumludur. Yaptığı işte marka olmak isteyen Ayşegül Melisa Doğan, İstanbul’da küçük bir butik sahibidir. 2014 yılında "Bu Tarz Benim" adlı yarışma programına katıldı.

15-12/17/fnndfds.jpg

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı "Bu Tarz Benim" adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Ezgi Baylar, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Nur Bozar, Özlem Özden, Roza Şake, Sara Ayşem Koçoğlu, Tuğçe Ergişi, Meltem Keklik ile yarıştı. 29 Kasım 2014 tarihinde yapılan eleme gecesinde Ayşegül Melisa Doğan jürinin oy birliği kararı ile elendi. 

Özgün kimdir?

Özgün, 19 Ekim 1979'da Eskişehir'de doğdu. 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Viyola Bölümü'nden mezun oldu. Sözleşmeli müzisyen olarak Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nda çalıştı. 

15-12/17/kfrnmd.jpg

Özgün'ün "Elveda" adlı ilk albümü Kasım 2005'te yayınlandı. İlk klibini "Elveda" şarkısına çekti ve bu albümden sırasıyla Şeytan, Yanarım, Kandırman Lazım, Günahkar ve Aşk Çiçeği isimli şarkılarına klip çekti.[1] Özgün'ün "Nöbetçi Aşık" adlı ikinci albümü, 20 Haziran 2007 tarihinde yayınlandı.Özgün'ün ikinci albümünün çıkış parçası olan "Kıvırır", 23 Haziran 2007'de yayınlandı.İkinci klibi ise "Acıyı çeken anlar", 27 Ağustos 2007 tarihinde yayınlandı.Üçüncü klibi ise "Yalnızlık", 21 Kasım 2007 tarihinde yayınlandı.Özgün'ün ikinci albümünün son klibi ise "Kıpır Kıpır", 21 Nisan 2008 tarihinde yayınlandı.

Selin Şekerci kimdir?

Selin Şekerci, 1 Haziran 1989'da İzmir'de doğdu. Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

15-12/17/jfnndds.jpg

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynadı. Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırdı. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol aldı. 2014 yazı itibari ile başlayan Kaçak Gelinler dizisinin baş rollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakteri ile ekranlarda boy gösterdi.

Gökhan Tepe kimdir?

Gökhan Tepe, 8 Şubat 1978'de İstanbul’da doğdu. İlkokulu, Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu’nda okudu. İlkokuldan sonra müziğe olan yeteneğinin görülmesi üzerine 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Trvatuvarı’na girdi. Yüksek lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Türk Müziği Bölümü’nde tamamladı. 

15-12/17/mrfmgmdx.jpg

1996 yılında prodüktörlüğünü İskender Ulus‘un yaptığı "Çöz Beni" adlı albümünü çıkardı. Bu albümde yer alan "Dönmem", "Aşk Belası", "Zor Gelir" ve "Çöl Çiçeği" adlı parçalarına klip çekti. Ardından 1999 yılında ikinci albümü "Can Gözüm" piyasaya çıktı. Selim Çaldıran ve Cenk Eroğlu‘nun yaptığı albümde, albüme ismini veren "Cangözüm" adlı parça ile çıkış yaptı. 2000 yılına gelindiğinde "Belki Hüzün Belki De Aşk" adlı albümü müzikseverlerle buluştu. Yine bu albümde yer alan "Annem" ve "Tanrım Affeder mi" kısa sürede listelerde üst sıralara tırmandı. Bu albümde aynı zamanda söz ve müziği sanatçıya ait birçok parça bulunuyordu. 2000 senesinde Fatma Girik’le "Benim İcin Ağlama" adlı dizide başrolleri paylaştı.

Müziğe 4 yıl ara verdikten sonra 2006 yılının Temmuz ayında "Yürü Yüreğim" adlı albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. Gökhan Tepe’nin müzik çalışmaları hızla devam ederken bir yandan da Show TV’de yayınlanan "Maçolar" adlı dizide Burhan Öçal ve Özlem Tekin ile ilk kez kamera karşısına geçti. Televizyondaki bu başarısı üzerine ardından Kanal D’nin beğeni ile takip edilen dizisi “Elveda Derken"de Ece Uslu ve Burcu Kara gibi isimlerle başrolünü paylaştığı dizide yer aldı. 2008 yılında yayınlanan Elveda Derken adlı dizide başrolde yer aldı. Dizinin Ortadoğu ve Arap ülkelerinde yayınlanmasının ardından sanatçı Mısır, Beyrut, Cezayir ve Katar’da konserler verdi. 2009 Yılında çıkardığı "Vur" albümünün prodüktörlüğünü üstlendi.

Dilara Gönder kimdir?

Dilara Gönder 17 Haziran 1983'te Herrenberg'te doğdu. Gönder İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden ve ardından Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayımlanan "DinleBul" adındaki programla katıldı.

15-12/17/hndbfns.jpg

FBTV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2007 yılına kadar bu kanalda çalıştı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı. 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu. Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir. 

Survivor All Star 2016'ya bir ünlü isim daha dahil oldu

Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star 2016'ya Yılmaz Morgül'ün ve İbrahim Yattara'nın katılıcağı açıklanmasının ardından bir isim daha yarışmaya katılacağı belli oldu. Survivor 2016 kadrosuna oyuncu Yusuf Günçe'de eklendi. 

15-12/17/56700d6e18c77346f4a6a3e4-1450367535.jpg

Yunus Günçe kimdir?

Yunus Günçe, 1976'da Almanya doğdu. Aslen Trabzon'ludur. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etti. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yaptı. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etti. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırdı. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol aldı.

15-12/17/jgngmfd.jpg

Günçe, kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır.2011 itibariyle Cnn Türk'te Beni İkna Et adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yapmaktadır. Ayrıca Trt Spor kanalında Sporaktif programını sunmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN