Süper Kupa maçında sakatlanan Lukas Podolski'nin duurumu ciddi mi?

Süper Kupa maçında sakatlanan Lukas Podolski'nin duurumu ciddi mi?

Galatasaray'da dün akşam oynanan Beşiktaş maçında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Podolski'nin durumunun yarın yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ı penaltılar sonucunda mağlup ederek, kötü geçirdiği sezonda Türkiye Kupası'nın ardından Süper Kupa'yı da müzesine götüren Galatasaray'da Lukas Podolski'nin sakatlık seviyesinin yarınki kontrollerin ardından belli olacağı belirtildi.

CİDDİ BİR DURUM BEKLENMİYOR

Kulüp yetkililerinden öğrenilen bilgilere göre, ayak bileğinde burkulma yaşayan Podolski'nin sakatlığında ciddi bir durum beklenmiyor ancak belirli bir süre de verilemiyor.

16-08/14/resimid_4109705.jpg

Fanatik'te yer alan habere göre; konunun Alman oyuncunun yarın yapılacak MR testlerinin ardından açıklığa kavuşacağı ve daha sonra kulüpten bilgilendirme yapılacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN