Volkan Demirel sahaya giren Ali Koç'u hedef aldı! "Başkanın oraya gitmemesi lazım..."

Volkan Demirel sahaya giren Ali Koç'u hedef aldı! "Başkanın oraya gitmemesi lazım..."

Fenerbahçe'nin sembol isimlerinden teknik direktör ve yorumcu Volkan Demirel, Göztepe karşılaşmasında sahaya giren Ali Koç hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin efsane ismi, Volkan Demirel, sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'u hedef aldı. Demirel'in Koç'a yönelik açıklamaları sarı-lacivertli taraftarların dikkatini çekti.

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Göztepe- Fenerbahçe karşılaşması haftaya damga vurdu. Müsabaka 2-2 eşitlikle sona ererken Ali Koç sahaya indi ve saha içerisinde darp edildi. O anlar dünya basınında geniş yankı uyandırırken Volkan Demirel, Koç'u eleştiren açıklamalara imza attı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u Göztepe karşılaşmasında sahaya girmesi nedeniyle eleştiren Volkan Demirel, Koç'un yanlış karar aldığını vurguladı.

goztepe-fenerbahce-macinda-ortalik-karisti-sahaya-inen-ali-koc-yere-dustu-qfe9.webp

Asist Analiz Youtube kanalında Göztepe karşılaşmasında yaşananlar hakkında açıklamalarda bulunan Demirel, "Başkanın oraya gitmemesi lazım. Birinin, 'Dur başkan ben giderim.' demesi lazım. Giderken kimse farketmiyor, dönüşte oraya gittiğiniz görülünce de ister istemez taraftar bu...Parasını biriktirmiştir, harçlığından kesmiştir, babasından para almıştır, ben de yaptım bunları... Fenerbahçe maçına gitmek için okul da kırdım, babamın cebinden harçlık da aldım.

Taraftar oraya gelirken mutlu olmaya, kazanmaya, sinirini stresini atmaya geliyor. Taraftar her zaman haklıdır. Taraftar ister, küfreder, bağırır, atar...Yapılması gerekiyor mu? Hayır, ama bu ortama girildiği zaman, o stadyumda bunlar oluyor, her yerde oluyor. İngiltere'de oluyor, Almanya'da oluyor... Başkan dönerken yapılan durum da hiç hoş değil. Birine arkadan vurmak çok yanlış. Yüz yüzeyken vurabilirsin, o zaman eşitiz zaten. Yeni federasyonla beraber, iyi cezalarla bunun önüne geçmemiz lazıml." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN