Volkan Demirel canlı yayında Mourinho'yu hedef aldı! ' Mourinho’dan hepimiz bir şeyler bekliyoruz ama...'

Volkan Demirel canlı yayında Mourinho'yu hedef aldı! ' Mourinho’dan hepimiz bir şeyler bekliyoruz ama...'

Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel, sarı-lacivertli ekibin Göztepe ile 2-2 berabere kalmasının ardından Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu hedef alan açıklamalara imza attı.

Jose Mourinho yönetiminde bu sezon şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında deplasmanda Göztepe'nin konuğu oldu. Kanarya, 0-2 öne geçtiği karşılaşmada rakibiyle 2-2 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Portekizli teknik adam Mourinho'nun oyun ve oyuncu tercihleri sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekerken Fenerbahçe'nin efsane ismi Volkan Demirel'de Portekizli teknik adamı hedef alan açıklamalara imza attı.

TV 100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Futbolun 100'ü' adlı programda Jose Mourinho'nun performansını değerlendiren Volkan Demirel, sarı-lacivertli ekibin Portekizli teknik adamı Mourinho'yu hedef aldı. Kanarya'nın efsane isminin açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Fenerbahçe'nin Mourinho yönetiminde akan oyunda gol atamamış olmasını vurgulayan Demirel, sarı-lacivertli ekipte bazı soru işaretlerinin olduğunu ifade etti.

Demirel açıklamasında "Fenerbahçe’nin akan oyunda henüz bir golünü görmedik. Burayı bir soru işareti demek lazım. Mourinho’dan hepimiz bir şeyler bekliyoruz ama soru işareti her geçen gün biraz daha büyüyor." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN