UEFA'dan Bahattin Şimşek, Kadir Sağlam ve Zorbay Küçük'e görev

UEFA'dan Bahattin Şimşek, Kadir Sağlam ve Zorbay Küçük'e görev

FIFA kokartlı hakemler Kadir Sağlam, Zorbay Küçük ve Bahattin Şimşek, UEFA Konferans Ligi 1. eleme turu rövanş maçlarında görev alacaklar. Maçlar 18 Temmuz Perşembe günü oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), UEFA Avrupa Ligi'nde görev alacak olan hakemleri açıkladı. Kıtalararası mücadelelerde Türk hakemler, önemli maçlarda düdük çalacak.

İlk olarak Kadir Sağlam, Lüksemburg'un Diddeleng takımı ile Andorra'nın Atletic Escaldes ekibi arasındaki karşılaşmayı yönetecek. Sağlam'a, yardımcılıklarda Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Emin Tuğral eşlik edecek. Bu müsabakada dördüncü hakemlik görevini ise Murat Erdoğan üstlenecek.

BAHATTİN ŞİMŞEK'E DE GÖREV VAR

Diğer bir maçta ise Bahattin Şimşek, Litvanya'nın Zalgiris Vilnius ile Finlandiya'nın VPS takımları arasında düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Deniz Caner Özaral yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak.

Üçüncü maçta ise Zorbay Küçük, Bosna Hersek'in Sarajevo takımı ile Kazakistan'ın Aktobe ekibi arasındaki mücadeleyi yönetecek. Küçük'ün yardımcıları İbrahim Çağlar Uyarcan ve Furkan Ürün olacak. Bu karşılaşmada dördüncü hakemlik görevini ise Cihan Aydın üstlenecek.

TFF, Türk hakemlerin UEFA Avrupa Ligi'nde üstleneceği bu görevlerle ilgili olarak gerekli hazırlıkların tamamlandığını ve hakemlerin uluslararası platformda ülke futbolunu en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN