Türkiye Kupası'nda yarı final hakemleri belli oldu

Türkiye Kupası'nda yarı final hakemleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde MKE Ankaragücü-Beşiktaş ve Trabzonspor-Fatih Karagümrük maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. MKE Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasını hakem Ümit Öztürk yönetecekken, Trabzonspor-VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşmasında ise Ali Şansalan düdük çalacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı kapıda. Yarın oynanacak olan MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasındaki mücadele ile başlayacak olan yarı final serisinin hakemleri açıklandı.

23 Nisan Salı günü saat 20.30’da başlayacak MKE Ankaragücü-Beşiktaş karşılaşmasını, hakem Ümit Öztürk yönetecek.

DİĞER YARI FİNAL TRABZONSPOR VE VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK ARASINDA

Yarı finalin diğer ayağında ise Trabzonspor ile VavaCars Fatih Karagümrük 24 Nisan Çarşamba günü karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak bu önemli maçta ise Ali Şansalan düdük çalacak.

Yarı final maçları 23 ve 24 Nisan tarihlerinde oynanacak ilk ayak karşılaşmalarıyla başlayacak ve 7 ile 8 Mayıs tarihlerinde oynanacak rövanşlarla son bulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN