Trabzonspor'un yeni teknik adamı belli oldu! İmzalar atılıyor...

Trabzonspor'un yeni teknik adamı belli oldu! İmzalar atılıyor...

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'un yeni teknik adamı büyük oranda belli oldu. Fırtına, resmi açıklama için geri sayıma geçti.

Yarın akşam Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Eyüpspor'un konuğu olacak Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Avrupa'ya veda eden Karadeniz ekibinin yeni teknik adamı oldu.

Trabzonspor'da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından bordo-mavili yönetim Abdullah Avcı ile yolların ayırma kararı aldı. Karadeniz ekibinin yeni teknik adamının kim olacağı şimdiden merak konusu olurken Şenol Güneş ve Fatih Tekke isimleri ortaya atıldı.

Trabzon yerel basınından Karadeniz Gazetesi'nden Cemre Yanık'ın haberine göre; Trabzonspor'un yeni teknik adamı Fatih Tekke oldu.

Tecrübeli teknik adamın Karadeniz ekibinden gelen teklifi kabul ettiği öne sürüldü. Bordo-mavili ekibin kısa süre içerisinde Avcı ile resmi olarak yollarını ayırması bekleniyor. Ayrılığın açıklanması sonrasında Fatih Tekke'nin Trabzon'a giderek Trabzonspor ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

tkea.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN