Trabzonspor'da flaş ayrılık! Ertuğrul Doğan dünya starının biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Trabzonspor'da flaş ayrılık! Ertuğrul Doğan dünya starının biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile bu sezon şampiyonluk yaşamak isteyen bordo-mavililerde transfer mesaisi sürüyor. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Trabzonspor'da flaş ayrılık! Ertuğrul Doğan dünya starının biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililerde takımdan gidecek futbolcular netleşti. Gelen son dakika ayrılık haberi taraftarları şoke etti. Trabzonspor'da flaş ayrılık! Ertuğrul Doğan dünya starının biletini kesti. Bavulunu toplayıp arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

TRABZONSPOR'DA FLAŞ AYRILIK

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Ozan Tufan ve Anthony Nwakaeme gibi yıldızları kadrosuna katan Karadeniz ekibinden ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Maxi Gomez ile yolların ayrıldığını açıkladı.

yeni-proje-2024-08-20t103224-417.jpg

ERTUĞRUL DOĞAN DÜNYA STARININ BİLETİNİ KESTİ! BAVULUNU TOPLAYIP ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Trabzonspor, Maxi Gomez'in sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcumuz Maximilian Gomez Gonzalez arasındaki 01.09.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir." denildi.

yeni-proje-2024-08-20t103241-352.jpg

Kulübe ve taraftarlara duyduğu minnettarlığı dile getiren Gomez ise şu ifadeleri kullandı:

"Başka bir aşama kapanıyor. Bugün hepinize hoşça kal deme zamanı arkadaşlar. Benimkinden çok farklı bir kültürde yaşamak, benim için büyük bir deneyim ve zorluk oldu. Bana güvendiğiniz ve bu büyük kulübün bir parçası olduğum için teşekkür etmek istiyorum. Her taraftara, destek ve koşulsuz sevgi verdiği için teşekkür ederim. Meslektaşlarıma, emekçilere, teknik ekibe herkese çok teşekkür ederim. Trabzonspor'un bir oyuncusu olarak her zaman bu büyük kulübün emrinde olacağım."

28 yaşındaki golcü oyuncu, geçen sezonu İspanyol ekibi Cadiz'de kiralık geçirdi. Trabzonspor formasını 35 kez terleten Gomez, 7 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN