Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi sona eriyor

Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi sona eriyor

Avrupa'ya veda eden Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı aldı. Fırtına'nın bugün Avcı ile resmi olarak yollarını ayırması bekleniyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi St. Gallen'e elenerek Avrupa defterini kapatan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, teknik direktörü Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı aldı.

Trabzonspor'da üst üste alınan başarısız sonuçların ardından taraftarlar Avcı'yı istifaya davet etti. Tecrübeli teknik adamın takımdaki geleceği merak konusu olurken sıcak gelişmeler yaşandı.

Sosyal medya platformu Youtube'da yayın yapan Spor Alles'ten Doğuş Usta'nın aktardığına göre; Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı aldı. Bordo- mavili ekibin Şenol Güneş ve Fatih Tekke ile görüştüğü belirtildi.

Usta, "Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı aldı. Hocaya henüz tebliğ edilmedi. Trabzonspor yönetimi Fatih Tekke ve Şenol Güneş ile görüşüyor." diye konuştu.

Öte yandan A Spor'dan Ulaş Özdemir'in aktardığına göre ise; Ertuğrul Doğan'ın bugün Avcı'nın görevine son vermesi bekleniyor.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Özdemir, paylaşımında "Benim tanıdığım Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, yaptıklarına sahada karşılık veremeyen bir teknik adam ile artık çalışmaz! Bence iyi sabretti lakin bardak artık taştı. Bugün bu işi bitirir ve yeni bir sayfa açar!" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN