Trabzonspor sahasında Başakşehir'i ağırlıyor! Şenol Güneş'in tarihi günü

Trabzonspor sahasında Başakşehir'i ağırlıyor! Şenol Güneş'in tarihi günü

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, evinde RAMS Başakşehir'le karşılaşacak. Şenol Güneş için maçın önemi ise çok büyük. Trabzonspor-Başakşehir maçının muhtemel 11'leri de belli oldu.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, Rams Başakşehir'i ağırlayacak.

Papara Park'ta oynanacak mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Saat 16.00'da başlayacak maç beIN Sports'tan canlı yayınlanacak.

Sahasında oynadığı son maçta TÜMOSAN Konyaspor'u yenen Trabzonspor, seyircisi önünde ligdeki ikinci galibiyetini hedefliyor. Trabzonspor’da Nwakaeme ve Savic'in sakatlıkları sürüyor.

Tedavileri tamamlanan Ozan Tufan, Stefano Denswil, Enis Destan ve Hüseyin Türkmen ise teknik direktör Şenol Güneş'in şans vermesini bekleyecek.

İstanbul ekibinde sakatlıkları bulunan Leo Duarte ve Ömer Ali Şahiner'in tedavileri sürüyor. İki futbolcunun durumu maçtan önce netlik kazanacak.

ŞENOL GÜNEŞ'İN TARİHİ GÜNÜ

Bu arada Şenol Güneş bu maç ile tarihe geçecek. Deneyimli çalıştırıcı, Türkiye'de teknik direktörlük kariyerindeki 1000. maçına çıkan ilk isim olacak.

Şenol Güneş yönetimindeki takımlar geride kalan 999 karşılaşmada 519 galibiyet, 245 beraberlik, 235 mağlubiyet aldı.

Karşılaşmanın muhtemel 11'leri ise şöyle:

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Serdar, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Cham, Draguş, Visca, Banza

Başakşehir: Muhammet, Kemen, Opoku, Ba, Lima, Berat, Deniz, Berkay, Figueredo,Serdar, Piatek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN