Tarık Biberovic'ten 'ısırma' açıklaması! 'Uzatmamaya Gayret Edeceğim'

Tarık Biberovic'ten 'ısırma' açıklaması! 'Uzatmamaya Gayret Edeceğim'

Avrupa'da oynanan Türk derbisinde Anadolu Efes'ten Elijah Brytan ve Fenerbahçe Beko'dan Tarık Biberovic arasında yaşanan gerilim maça damga vurmuştu. Biberovic günler sonra sessizliğini bozdu.

THY EuroLeague’de Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes karşısında kazanırken karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde Elijah Bryant ve Tarık Biberovic arasında bir gerginlik yaşanmıştı. İki oyuncu yaşananların ardından ihraç edilmişti.

Konuyla ilgili Elijah Bryant açıklama yaparak, Biberovic'i ısırmadığını söylemişti. Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Tarık Biberovic de konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Bryant'ın olayı çarpıttığını ifade eden Tarık Biberovic, sosyal medyada yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Anadolu Efes maçında yaşanan malum olaydan sonra konunun daha fazla büyüyerek EuroLeague gündemine ve markasına zarar vermemesi için susmuştum. Ancak rakip takım oyuncusunun, karşılaşmadan günler sonra üstelik şahsımın yaptığını iddia etmesine rağmen kesinlikle doğru olmayan birçok detayla açıklamalar yaptığını görüyorum. Ben yine de konuyu uzatmamaya gayret edeceğim. Amacım o anda sadece rakibin üzerimden kalkması ve oyuna dönmekti. Olayın nasıl büyüdüğü ve rakip oyuncunun yaptıkları görüntülerle sabittir. Konuyla ilgili tüm gerekli bilgiler de şahsım ve Kulübüm tarafından EuroLeague ile paylaşılmıştır. Böyle bir konuyla kamuoyunu meşgul etmekten dolayı duyduğum üzüntüyü tekrar belirtmek isterim."

aa-20241010-35880678-35880668-anadolu-efes-fenerbahce-beko.jpg

ELİJAH BRYANT NE DEMİŞTİ?

Bryant, Tarık Biberovic'i ısırmadığını söyledi.

Elijah Bryant, açıklamasında, "Pozisyonda Biberovic ile birlikte yere düştük. Ayağa kalkmaya çalıştığımda beni arkamdan agresif bir şekilde boynumdan ve başımdan yakaladı, beni aşağı çekti ve yüzümü koluna bastırdı, boynumda ve sırtımda ciddi çizik izleri bıraktı. Tekrar kendimi kaldırmaya çalıştım. O da tekmelerle karşılık verdi, kolumda morluklar bıraktı. Onu ısırmadığımı açıkça belirtmek istiyorum; eylemlerim kesinlikle ayağa kalkmak içindi. Birini başından veya boynundan tutup yere çekmenin basketbolda yeri yoktur." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN