Son şampiyon Vondrousova Wimbledon'a ilk turda veda etti

Son şampiyon Vondrousova Wimbledon'a ilk turda veda etti

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası olan Wimbledon'da, tek kadınlarda son şampiyon Çek Marketa Vondrousova, ilk tur turnuvaya veda etti. Jessica Bouzas Maneiro ile karşılaşan Vondrousova, 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen çim korttaki tek grand slam turnuvası Wimbledon'da, 6 numaralı seribaşı Vondrousova, İspanyol Jessica Bouzas Maneiro ile karşılaştı.

1 saat 7 dakika süren maçta 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 mağlup olan Vondrousova, turnuvaya veda etti.

2022 şampiyonu ve 4 numaralı seribaşı Kazak Elena Rybakina, Belçikalı Elena-Gabriela Ruse'yi 6-3 ve 6-1'lik setlerle rahat bir galibiyetle geçerek ikinci tura yükseldi.

5 numaralı seribaşı ABD'li Jessica Pegula ise vatandaşı Ashlyn Krueger'i 6-2 ve 6-0'lık setlerle geçerek bir üst tura çıktı.

Tek erkeklerde, bu yıl Wimbledon'da son kez mücadele etmeyi planlayan Büyük Britanyalı Andy Murray, turnuvadan çekilmek zorunda kaldı.

10 gün önce sırtından ameliyat geçiren 37 yaşındaki Murray, Wimbledon'da 2013 ve 2016 yıllarında şampiyonluk yaşamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN