Son dakika!.. Zorlu Young Boys-Galatasaray maçı öncesi Barış Alper Yılmaz kadro dışı kaldı: Resmi açıklama Galatasaray'dan geldi

Son dakika!.. Zorlu Young Boys-Galatasaray maçı öncesi Barış Alper Yılmaz kadro dışı kaldı: Resmi açıklama Galatasaray'dan geldi

Son dakika haberi... Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda karşılaşacağı İsviçre'nin Young Boys takımı öncesinde önemli bir oyuncusunu kaybetti. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, Barış Alper Yılmaz, yaşadığı gıda zehirlenmesi nedeniyle bugün İsviçre’ye giden kafilede yer almadı. Bulantı, kusma ve ishal şikayetleri olan genç oyuncunun durumu, yarın sabah yapılacak değerlendirmenin ardından netleşecek.

Galatasaray'ın en formda oyuncularından biri olan Barış Alper Yılmaz'ın bu kritik karşılaşma öncesi kadro dışı kalması, sarı-kırmızılı takımın hücum gücüne olumsuz etki edebilir. Genç oyuncunun fiziksel durumu maç saatine kadar yakından takip edilecek ve son kararı teknik ekip verecek.

BARIŞ ALPER YILMAZ KADRO DIŞI KALDI!

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Galatasaray, İsviçre ekibi Young Boys'la karşılaşacak. Mücadele öncesinde sarı-kırmızılılar kamp kadrosunu açıkladı.

Sarı-kırmızılılarda gıda zehirlenmesi yaşadığı tespit edilen Barış Alper Yılmaz'ın kafilede yer almadığı belirtildi.

yeni-proje-2024-08-20t114517-260-001.jpg

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Bulantı, kusma ve ishal şikayetleri olan ve gıda zehirlenmesi yaşadığı tespit edilen Barış Alper Yılmaz, bugün İsviçre’ye hareket eden kafilede yer almadı. Futbolcumuzun durumuna yarın sabah yapılacak değerlendirmenin ardından karar verilecek." denildi.

ZORLU MAÇ YARIN GECE

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşı karşıya gelecek. 21 Ağustos Çarşamba günü TSİ 22.00'de Bern'deki Wankdorf Stadı'nda oynanacak olan mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Daniel Siebert yönetecek. Yardımcı hakemler Jan Seidel ve Rafael Foltyn olacakken, dördüncü hakem görevini Daniel Schlager üstlenecek.

VAR odasında ise Christian Dingert ve yardımcısı Benjamin Cortus görev yapacak. Galatasaray için büyük önem taşıyan bu karşılaşmada, Barış Alper Yılmaz’ın durumu netleşmeden önce, teknik direktör Okan Buruk alternatif planlar üzerinde çalışıyor.

YOUNG BOYS - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde play-off heyecanı başlıyor. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde özellikle Manchester United ve Bayern Münih karşılaşmalarında gösterdiği performansla dikkat çeken Galatasaray, başarılarına bir yenisini daha eklemek için sahaya çıkıyor.

Young Boys ve Galatasaray arasındaki mücadeleye Bern kentindeki Wankdorf Stadyumu ev sahipliği yaparken karşılaşma 21 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00’de başlayacak.

Karşılaşmayı Alman Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert yönetecek.

yeni-proje-2024-08-20t114458-752.jpg

YOUNG BOYS - GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ Mİ, HANGİ KANALDA?

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi mücadelesi şifresiz olarak ekranlara gelecek. Çarşamba günü oynanacak kritik mücadelenin ekranlara geleceği kanal belli oldu.

Galatasaray, tur için İsviçre’den avantajlı skorla dönmeyi hedeflerken Young Boys - Galatasaray mücadelesi TRT 1 ve Tabii platformundan yayımlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN