Göztepe'den Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili sert açıklama: Asla kabul edilemez

Göztepe'den Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili sert açıklama: Asla kabul edilemez

Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yapılan saldırı sonrası Göztepe Spor Kulübü'nden sert açıklama geldi. Göztepe, yaşanan olayları kesinlikle tasvip etmediklerini belirterek, sorumluların cezalandırılması için hukuki adımları atacaklarını duyurdu.

Dün akşam İzmir'de oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası Göztepe Spor Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili sert bir açıklama yaptı. Göztepe'nin açıklamasında, özellikle akredite kişilerin girebileceği alanlara izinsiz giriş yapılmasının kabul edilemez olduğu vurgulandı.

9869518.jpg

TEPKİLERİN ODAĞINDA FATİH ÖZKAN

Maçın 50. dakikasında sahaya inen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe taraftarlarının tepkisiyle karşılaşmıştı. Sahadayken Koç'a önce bir yabancı cisim isabet etti, ardından akreditasyon kartlı Fatih Özkan, Koç'u iterek yere düşürdü. Olay sonrasında gözaltına alınan Özkan'ın, daha önceki Göztepe-Altay maçında çıkan olaylarla ilgili olarak "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçuna yardımdan yargılandığı ortaya çıktı.

za.jpg

GÖZTEPE: TÜM HUKUKİ ADIMLARI ATACAĞIZ

Göztepe Spor Kulübü, maç sırasında yaşanan bu tür eylemleri kesinlikle tasvip etmediklerini belirterek, CEO Kerem Ertan'ın uyarılarına rağmen maç devam ederken yalnızca akredite kişilerin girebileceği alanlara taraftarları provoke edecek şekilde izin giriş yapılmasının asla kabul edilemeyeceğini aktardı.

9869404.jpg

Bu tür eylemin başka bir kulübün stadında gerçekleşmesi halinde doğuracağı olası sonuçları kamuoyunun takdirine bırakan Göztepe, sorumluların 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında cezalandırılması gerektiğini ifade etti.

Göztepe yönetimi, yaşananların peşini bırakmayacaklarını ve tüm hukuki adımların atılacağını açıkladı.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe karşılaşmasının 50. dakikasında sahaya inmişti. Göztepe taraftarı Koç'a tepki göstermişti. Koç'a sahadayken önce yabancı cisim isabet etmiş sonra da sahaya inen akreditasyon kartlı Fatih Özkan, Koç'u iterek yere düşürmüştü.

9869262.jpg

Gözaltına alınan Özkan'ın daha önceki Göztepe-Altay maçında da çıkan olaylardan sonra "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçuna yardımdan yargılandığı ortaya çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN