Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a İzmir'de saldırı!

Göztepe-Fenerbahçe maçında büyük olay! Başkan Ali Koç saha kenarında yere düştükten sonra tribünden bir kişi sahaya girerek saldırdı.

Göztepe Fenerbahçe maçının devre arasında deplasman tribününe yönelen sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç arkadan yapılan bir saldırı ile yere düştü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe - Fenerbahçe maçının devre arasında deplasman tribününe gitti.

goztepe-fenerbahce-macinda-ortalik-karisti-sahaya-inen-ali-koc-yere-dustu-qfe9.webp

Bazı Fenerbahçeli taraftarların stadyuma girememesi sebebiyle deplasman tribününe yönelen Ali Koç, konu hakkında stadyuma girebilen Fenerbahçeli taraftarlar ile görüştü.

Ali Koç'un taraftarlarla görüşme yaptığı anlarda Göztepe tribünlerinden Ali Koç'a bazı yabancı maddeler atıldı.

66c1038fbddab290-w1200xh733-1723925620-782-x750.jpeg

ARKADAN İTEREK SALDIRI

Deplasman tribününe giremeyen taraftarlar olduğu için o bölüme giden ve desteğini gösteren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a boynunda yaka kartı olan Fatih Özkan adındaki yönetim kurulu üyesi arkadan bir itme hamlesi ile saldırdı.

Ali Koç o saldırı sonrası yere düştü ve oyun duraklatıldı. Polis ekipleri olaylara müdahale ederek saldırganı yaka paça dışarı aldı. Fatih Özkan'ın gözaltına alındığı öğrenildi.

Ali Koç saha kenarında yere düştükten sonra tribünden bir kişi sahaya girerek saldırmaya çalıştı ancak güvenlik görevlileri saldırgana müdahale etti.

ALİ KOÇ'U İTEREK DÜŞÜREN TARAFTAR GÖZALTINA ALINDI

Ali Koç'u itilerek yere düşüren şahıs, saha görevlisi polis tarafından gözaltına alındı.

screenshot-7.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (18)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
18 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN