SON DAKİKA! Fenerbahçe’de PFDK’ya sevk edilen 4 futbolcu belli oldu

SON DAKİKA! Fenerbahçe’de PFDK’ya sevk edilen 4 futbolcu belli oldu

(FB Haberleri/Spor Haberleri) 2 Nisan'da olağanüstü genel kurula hazırlanan Fenerbahçe'de Ali Koç'un üç seçeneği kongreye sunacağı ortaya çıktı. Ahmet Konanc'ın aktardığı bilgilere göre; başkan Koç'un 'Futbol şubesini 3-4 ay kapatma' fikrine çok sıcak baktığı belirtildi. İşte Samandıra'da yaşanan sıcak gelişmeler...

'Mevzu Fenerbahçe' programında yaptığı açıklamalarla gündeme damga vuran Ahmet Konanc, Ali Koç'un 2 Nisan'da kongreye sunacağı üç radikal kararı duyurdu. Konanc, Başkan Koç'un 3-4 ay futbol şubesini kapatma düşüncesinde olduğunu dile getirdi. İşte genç gazetecinin verdiği o bilgiler...

FENERBAHÇE'DE FUTBOL ŞUBESİ KAPANABİLİR

Fenerbahçe'de PFDK'ya sevk edilecek oyunu sayısının 4 ya da 5 olduğunu öğrendim. Erden Timur 'Fenerbahçe'den sadece 3 futbolcu PFDK'ya sevk edilecek' deyince sayı 5'e çıkarıldı. PFDK'ya sevk edilecek futbolcular; Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi, İrfan Can Eğribayat ve yedek kulübesinden bir topçu daha olacak. 2 Nisan'da ligden çekilme, futbol şubesini kapatma ve Avrupa'dan takım alma seçeneklerini masaya yatırılacak. Fenerbahçe'nin 3-4 ay futbol şubesini kapatma düşüncesi var.

depophotos-18260549.jpg

SOYUNMA ODASINDA GELEN TELEFON ALİ KOÇ'U KIZDIRIYOR

Trabzonspor maçından sonra Ali Koç sadece orada yaşanan olaylara değil, kendilerine gelen telefona da kızıyor. Feridun Niğdelioğlu bunu ifade etti, maçtan sonra soyunma odasında kapı kilitliyken Fenerbahçeli yöneticilere bir telefon geliyor telefondaki hitap Ali Koç'un kulağına gidince ligden çekilme fitili daha fazla ateşleniyor. Ali Koç sponsorlar ve bankalarla görüşmeler yapıyor, eğer kulüp maddi anlamda zarara uğrarsa başkan 'bunu ben karşılarım' diyormuş.

AZİZ YILDIRIM ALİ KOÇ İÇİN İSİM VERSİN DİYOR

Aziz Yıldırım ligden çekilmeyi yanlış buluyor, sayın Yıldırım, Ali Koç için 'bizi şampiyon yapmayacaklar' diyor, o zaman kim yapmıyor bunu açıklasın ifadelerini kullanıyor. Yani Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'un isim vermesi lazım gerektiği yönünde bir görüşü var. Aziz Yıldırım'ın seçime girecekmiş gibi hazırlık yaptığını öğrendim. Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonunu biz uzmana izlettirmişler o uzman 'siz dua edin Fenerbahçeli futbolcular sahaya girenlere sert müdahale etmişler yoksa diğer taraftarlar da sahaya inebilirdi' demiş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN