Son dakika... Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İki futbolcu takımdan ayrıldı

Son dakika... Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İki futbolcu takımdan ayrıldı

Son dakika! Sarı-lacivertlilerde deprem üstüne deprem yaşanıyor! İki oyuncu birden Fenerbahçe'den ayrıldı! Resmi açıklama yapıldı...

Son dakika haberi... Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. Kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, sarı-lacivertli ekibin tecrübeli futbolcularından João Pedro ile karşılıklı olarak anlaşmaya varılarak sözleşmesi feshedildi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio ise Joao Pedro'nun İtalya Serie B takımı Salernitana ile görüşmelerde bulunduğunu açıkladı. Fenerbahçe, Pedro'ya kariyerinde başarılar dilerken, bu ayrılık takımda büyük bir boşluk yarattı.

Bu ayrılığın ardından bir başka yıldız isimle daha yollar ayrıldı. Dün itibarıyla Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Miguel Crespo, Başakşehir ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe’de üst üste gelen bu ayrılıklar, takımı yeni sezon öncesi yeniden yapılanma sürecine zorladı.

Joao Pedro'nun sözleşmesindeki detay

Sarı-lacivertli ekipte iki önemli futbolcunun birden takımdan ayrılması, camiada büyük bir şok etkisi yarattı. Taraftarlar, bu ayrılıkların ardından takımın nasıl bir yol haritası izleyeceğini merakla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN