Rıdvan Dilmen: Beşiktaş, Valerien Ismael ile devam ederse 10 puan geride kalır

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş, Valerien Ismael ile devam ederse 10 puan geride kalır

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Hatayspor-Beşiktaş maçının ardından yönetime seslendi. Valerien Ismael ile yolların ayrılması gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de 11. haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş adeta soğuk bir duş yaşadı. Siyah beyazlılar deplasmanda öne geçtiği karşılaşmadan mücadelenin son anlarında yediği golle birlikte 2-1 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş'ın Hatayspor karşısında aldığı flaş mağlubiyetin ardından konuşan Rıdvan Dilmen, yaptığı ağır eleştirilerle birlikte Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimine seslendi. Dilmen, yaptığı açıklamalarda;

'MULEKA SAHANIN EN İYİLERİNDENDİ'

Beşiktaş'ta hiç kimsenin Valerien Ismael'e bir müdahalesi yok. Mesela Hatayspor maçında kimsenin anlamadığı bir şekilde bir anda sahanın en iyi isimlerinden biri olan Jackson Muleka'yı oyundan aldı.

Valerien Ismael ile yollar ayrılmalı

'YAPTIĞI HAMLENİN ARDINDAN...'

Hatay deplasmanında Beşiktaş iyi bir oyun oynarken, üstelik skor olarak da avantajlıyken, Fransız teknik adam bir anda 4-2-4 dizilişine dönmeye karar verdi. Beşiktaş'ın bu hamle sonrasında sahada kontrolünü kaybettiğini söyleyebilirim.

'YÖNETİMİN YAPMASI GEREKEN BELLİ!'

Beşiktaş yönetiminin yapması gereken belli. Ben hiçbir zaman 3 senelik sözleşmelere falan inanmam. Bu yıl şöyle bir avantaj var 40 günlük bir Dünya Kupası arası olacak, bu ara yaşanabilecek olan değişime iyi gelebilir. Siyah beyazlılar eğer Valerien ile devam ederse hak ettiği puanın 10 puan gerisinde kalır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN