RAMS Park'ta ortalık karıştı! Galatasaray muhabiri darp edildi

RAMS Park'ta ortalık karıştı! Galatasaray muhabiri darp edildi

Galatasaray-Beşiktaş maçı sonrası RAMS Park'ta ortalık karıştı. Beşiktaş başkanı Hasan Arat'ın asistanı Sezgin Gülnar'ın gazeteci Emre Kaplan'a dayak attığı öğrenildi.

KARAR/ ÖZEL HABER

Dev derbi sonrası ortalık karıştı. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın şöförü ve asistanı Sezgin Gülnar'ın gazeteci Emre Kaplan'a yumruk attığı öğrenildi.

Beşiktaş ikinci Başkanı Hüseyin Yücel ve Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar'ın stat önünde yaptığı açıklamanın ardından ortalık karıştı.

Aldığı darbeden sonra Emre Kaplan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Emre Kaplan'ın bu tweetinin ardından olayın çıktığı iddia edildi.

gbauiorxeaazltt.jpg

HÜSEYİN YÜCEL'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Beşiktaş ikinci başkanı Hüseyin Yücel, olayın ardından Beyaz Tv'ye bağlandı. Yücel, ''Gazeteci kardeşimize geçmiş olsun. Böyle bir olayın kabul edilmesi söz konusu değil. Bu olayı kınıyorum. Feyyaz Hoca, ben ve Onur Göçmez basın toplantısına katıldık ve ayrıldık. Olayı öğrendik ve Sezgin arkadaşımız için 'Yapabileceği en büyük hatayı yapmış' dedim. Hakemden kan ağlıyoruz, maçın önüne geçen bir olay yaptı. Nereden bakarsanız tutarsızlık. Hasan Arat ile konuştum ve bilgisi var. Şoförü polise teslim oldu.'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN