Portekiz'in süper yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Yer yerinden oynayacak: 129 gol 96 asist...

Portekiz'in süper yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Yer yerinden oynayacak: 129 gol 96 asist...

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig zaferine ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray, transfer bombasını şimdiden patlatmak için çalışmalara başladı. Aslan, Portekiz'in süper yıldızına kancayı taktı.

Süper Lig'in lideri Galatasaray, ligde son haftaların yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı. Bu akşam Adana Demirspor'un konuğu olacak sarı-kırmızılı ekip, transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı. Aslan, Portekiz'in süper yıldızına kancayı taktı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, takviye operasyonuna başladı. Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü Portekiz'e dikti.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilecek bir kadro oluşturmayı planlayan Galatasaray, Okan Buruk'ın raporu doğrultusunda golcü takviyesi için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; Aslan, Portekiz devi Benfica formasını terleten Portekizli süper yıldız Rafa Silva'yı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk'un bu transfer için ısrarcı olduğu öne sürülürken tecrübeli teknik adamın Portekizli yıldız ile bir görüşme yaptığı ve süper yıldızı Galatasaray'a transfer olması konusunda ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü.

Rafa - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Okan Buruk bu görüşmede Portekizli yıldıza "Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında oynayacağız. Seninle ilgili planlarım var" dediği öne sürüldü.

Portekizli yıldızın sezon sonunda Benfica'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken birçok takımın Silva'ya talip olduğu iddia edildi. Aslan'ın 30 yaşındaki yıldız oyuncu için yıllık 3.5 milyon euroyu gözden çıkarttığı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Portekizli süper yıldız bu sezon Benfica forması altında 49 karşılaşmada görev alırken 20 gol 14 asiste imza attı. Portekizli süper yıldız futbol kariyeri boyunca ise toplamda 498 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 129 gol 96 asiste imza attı.

Kısa süre içerisinde bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN