PFDK'dan olaylı karşılaşma için sevk kararı

PFDK'dan olaylı karşılaşma için sevk kararı

TFF'den yapılan açıklamada, Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada talimatlara aykırı hareket gerekçesiyle başkan Ali Koç ile genel sekreter Burak Kızılhan'ın tedbirsiz olarak disipline gönderildiği belirtildi. Ayrıca aynı karşılaşmada görevli Fatih Özkan'ın da tedbirli olarak disipline sevk edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) yapılan sevklerin raporunu yayımladı. Rapora göre, geçen haftasonu Göztepe-Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un saldırıya uğradığı olaylı maçla ilgili karar verildi.

'TALİMATLARA AYKIRI HAREKET'

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporlarına göre, Fenerbahçe, 17.08.2024 tarihinde oynanan Göztepe - Fenerbahçe Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve kulüp idarecisi Burak Çağlan Kızılhan’ın da “talimatlara aykırı hareketi” sebebiyle PFDK’ya sevk edilmesi kararı verildi.

1kapak-004.jpg

Raporda ayrıca, aynı maçtaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Göztepe Kulübü’nün ve kulüp görevlisi Fatih Özkan’nın da talimatlara aykırı hareketi ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a saldırısı” nedeniyle PFDK’ya sevk edildiği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN