Paris 2024 Olimpiyatları’nda Filenin Sultanları: A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Yol Haritası!

Paris 2024 Olimpiyatları’nda Filenin Sultanları: A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Yol Haritası!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadeley hazırlanıyor! Filenin Sultanları, olimpiyat kadrosu ve maç takvimi ile voleybol severlerin gündemine oturdu. Voleybol tutkunları, ‘‘Olimpiyat voleybol maçları ne zaman başlıyor?’’ sorusuna yanıt aramaya başladı.

Fransa’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda C grubunda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın heyecan dolu maç programı belli oldu.

img-9605.jpeg

TAKVİM BELLİ OLDU

Filenin Sultanları, 29 Temmuz’da Hollanda, 1 Ağustos’ta Dominik Cumhuriyeti ve 4 Ağustos’ta İtalya ile karşılaşacak.

KADRO AÇIKLANDI

Danielle Santarelli yönetiminde sahaya çıkacak olan Filenin Sultanları, olimpiyat heyecanı için geri sayıma başladı. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 12+1 kişilik kadrosu da belirlendi.

Pasörlerden smaçörlere, orta oyunculardan liberoya kadar güçlü bir kadroyla sahada yer alacak olan Filenin Sultanları, olimpiyatın başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN