Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Baldock evinde ölü bulundu

Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Baldock evinde ölü bulundu

Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panathinaikos'un 31 yaşındaki futbolcusu George Baldock, hayatını kaybetti. Baldock'un cansız bedeni, kendi evinin yüzme havuzunda bulundu. Ölümünün nedeni bilinmiyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Panathinaikos'un 31 yaşındaki futbolcusu George Baldock, beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetti. Baldock'un cansız bedeni, kendi evinin havuzunda bulundu. Ölümünün nedeni henüz kesinleşmezken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

3 GÜN ÖNCE DERBİDE OYNAMIŞTI

Geçtiğimiz hafta sonu, Panathinaikos'un Olympiakos ile oynadığı derbide 75 dakika sahada kalan Baldock'un ani ölümü, futbol dünyasını şoke etti. Herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan tecrübeli futbolcunun, sadece 3 gün önce sahalarda ter dökmüş olması, ölümün nedeninin ne olduğu sorusunu akıllara getirdi.

YUNANİSTAN MİLLİ TAKIMI'NDA DA FORMA GİYMİŞTİ

Baldock, kariyeri boyunca Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giymiş ve 12 kez milli olmuştu. Ancak, bu hafta oynanacak UEFA Uluslar Ligi maçında yer almayacağı açıklanmıştı.

ÖLÜMÜN NEDENİ MERAK EDİLİYOR

Baldock'un ölümünün nedeni henüz kesinleşmezken, otopsi sonuçlarının beklendiği belirtildi. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak ölümün şüpheli bir durum olup olmadığını araştırıyor. Baldock'un yakın çevresi ve takım arkadaşları, bu acı kayıpla derin bir üzüntü yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN