Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor! Terim'in tazminatı belli oldu...

Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona eriyor! Terim'in tazminatı belli oldu...

Aralık ayından bu yana Yunan devi Panathinaikos'un başında yer alan Fatih Terim, Yunan ekibiyle yollarını ayırıyor. Tecrübeli teknik adamın tazminat bedeli belli oldu.

2022 yılının ocak ayında Galatasaray'dan ayrılarak gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Fatih Terim, geçtiğimiz Aralık ayında herkesi şaşırtan bir anlaşmaya imza atarak Yunan devi Panathinaikos'un başına geçmişti. Yunan ekibinde Fatih Terim dönemi sona eriyor.

Yunanistan Süper Ligi'nde Şampiyonluk Turu'nda lider AEK Atina'nın 4 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Panathinaikos'ta sıcak saatler yaşanıyor. AEK ve Aris karşısında aldığı yenilgilerle şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Yunan devi, tecrübeli teknik adam ile yollarını ayırma kararı aldı.

Yunan basınından Sportdog'un haberine göre; Panathinaikos yönetimi, Fatih Terim ile yolları ayırması halinde 70 yaşındaki tecrübeli teknik adama 1 milyon 100 bin euro tazminat ödeyecek. Yunan ekibinin yönetiminin yeni teknik adam arayışına şimdiden başladığı öne sürüldü.

Yunan ekibinde 25 maçta görev alan Fatih Terim, bu karşılaşmalarda 14galibiyet 6 beraberlik ve 5 yenilgi alarak toplamda 48 puan topladı ve 1,92 puan ortalaması yakaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN