Palmeiras’a 16 milyon Euro: Galatasaray, Richard Rios’u istiyor

Palmeiras’a 16 milyon Euro: Galatasaray, Richard Rios’u istiyor

Galatasaray, Kolombiyalı orta saha oyuncusu Richard Rios’u transfer etmek için Palmeiras’a 16 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Ancak Brezilya ekibi, bu teklifi yeterli bulmayarak artırılmasını bekliyor..

Yaz transfer dönemini nispeten sessiz geçiren Galatasaray, Michy Batshuayi ve Elias Jelert’i kadrosuna kattı ve Hakim Ziyech’in bonservisini aldı. Şimdi ise sarı-kırmızılı ekip, orta sahayı güçlendirmek için yeni hamleler yapıyor.

WENDEL TRANSFERİ GERÇEKLEŞMEDİ

Teknik direktör Okan Buruk’un iki yönlü orta saha oyuncusu isteği doğrultusunda harekete geçen Galatasaray yönetimi, Wendel’in kulübü Zenit ile anlaşma sağlayamadı.

img-9856.jpeg

YENİ HEDEF: RİCHARD RİOS

Galatasaray, Wendel transferinin gerçekleşmemesi üzerine rotasını Brezilya’ya çevirdi. Sarı-kırmızılılar, Copa America’da dikkat çeken Richard Rios’u transfer listesine aldı.

16 MİLYON EURO’LUK TEKLİF

MSN Brasil’in haberine göre, Galatasaray, Richard Rios için Palmeiras’a 16 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Ancak Brezilya temsilcisi, bu teklifi yeterli bulmayarak artırılmasını bekliyor.

PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO

24 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 10 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Palmeiras formasıyla 83 maça çıkan Rios, bu karşılaşmalarda 5 gol ve 2 asistle oynadı.

Galatasaray’ın, Richard Rios transferi için yaptığı bu büyük teklifin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN