Osimhen'in ardından bir bomba daha! Galatasaray bir süper yıldızı daha kadrosuna katıyor

Osimhen'in ardından bir bomba daha! Galatasaray bir süper yıldızı daha kadrosuna katıyor

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, bu kez savunma hattına bir süper yıldız takviyesi yapmak için çalışmalara başladı.

Son olarak Osimhen'i kadrosuna katan Galatasaray, bir başka bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, bir başka dünya yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Lig'de Okan Buruk yönetiminde üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşmayı ve 5. yıldızı takmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Radyo Gol'den Nazım Türknas'ın haberine göre; Osimhen transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray, bu kez stoper takviyesi için harekete geçti.

Sevilla, Sergio Ramos ile yollarını ayırdı - Dünya Gazetesi

Aslan, Sevilla ile yollarını ayıran İspanyol süper yıldız Sergio Ramos'u gündemine aldı. Sarı-kırmızılı ekibin, tecrübeli savunma oyuncusuyla masaya oturduğu ve ilk aşamada yıllık 4 milyon euro teklif ettiği öne sürüldü.

İspanyol süper yıldızın ise bu teklifi beğenmediği ve yıllı 8 milyon euro talep ettiği ileri sürüldü. Galatatasaray Yönetiminin Sergio Ramos ile görüşmelere devam ettiği ve rakamı aşağıya çekmeye çalıştığı belirtildi.

İspanyol süper yıldız geçen sezon Sevilla forması altında 37 karşılaşmada 7 gol 1 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN