Okan Buruk'un hayali gerçek oldu! Barcelona'nın 50 milyon euroluk yıldızı imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun

Okan Buruk'un hayali gerçek oldu! Barcelona'nın 50 milyon euroluk yıldızı imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılılarda transfer çalışmalar devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Okan Buruk'un hayali gerçek oldu! Barcelona'nın 50 milyon euroluk yıldızı imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılardan bomba haber geldi. Taraftarlar bu haberi duyunca stada akın edecek. Okan Buruk'un hayali gerçek oldu! Barcelona'nın 50 milyon euroluk yıldızı imzayı attı. Hayırlı uğurlu olsun.

OKAN BURUK'UN HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Orta sahaya takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılardan bomba transfer haberi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray ile anılan İlkay Gündoğan ile Katalan kulübünün yeni teknik direktörü Hansi Flick bir görüşme gerçekleştirecek.

yeni-proje-2024-07-16t214930-454.jpg

BARCELONA'NIN 50 MİLYON EUROLUK YILDIZI İMZAYI ATTI! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Mali sorunlarla boğuşan Barcelona'da maaş bütçesini daraltmak için bazı oyuncularla yolların ayrılması gerekiyor. Alman tekink adam da yıldız oyuncuya takımdan ayrılmak isterse kolaylık sağlayabileceğini açıklayacak. Öte yandan Hansi Flick, İlkay Gündoğan'a takımda kalması halinde ilk 11 değil yedek oyuncu statüsünde olacağını da bildirecek.

yeni-proje-2024-07-16t214942-667.jpg

Bu gelişmelerin ardından harekete geçen Galatasaray, Hansi Flick ve İlkay Gündoğan arasında yapılacak görüşmenin neticesine göre harekete geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN