Okan Buruk'tan PAOK'un skandal paylaşımına cevap: Taraftarımızı olumlu etkiledi

Galatasaray teknik adamı Okan Buruk, 3-1'lik galibiyetle sona eren PAOK karşılaşması sonrasında düzenlediği basın toplantısında Yunan ekibi tarafından yapılan skandal paylaşımın takımı olumlu yönde etkilediğini açıkladı.

FURKAN UZUN

Avrupa Ligi'nde ilk hafta karşılaşmasında evinde Yunan ekibi PAOK ile karşılaşan Galatasaray, rakibini 3-1 mağlup ederek grup aşamasına galibiyetle başladı. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli teknik adamı Okan Buruk, maç öncesinde PAOK kulübünün sosyal medya hesabı aracılığıyla yapılan skandal paylaşımın taraftarları olumlu yönde etkilediğini açıkladı.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında KARAR'ın sorusunu yanıtlayan Buruk, Yunan ekibi tarafından yapılan skandal paylaşım hakkında "Biz bunlara takılmıyoruz, biz sadece maça hazırlanıyoruz. Avrupa’da kazanarak başlamak çok önemliydi. Taraftarında motivasyonunu artırdı. Biz sadece futbola ve kazanmaya odaklandık. Temiz bir maç oldu iki takımı da tebrik etmek gerekiyor" açıklamasında bulundu

Öte yandan KARAR'ın "Avrupa Ligi'ndeki yeni formatı nasıl buluyorsunuz?" sorusunu da yanıtlayan Buruk, yeni formatın daha zevkli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Kazanmanın daha değerli olduğu bir format olduğu için daha zevkli. Geçen sene Bayern Münih gruptan çıktı, rotasyon yaptı. Artık herkes her maçı kazanmak için oynayacak. Bu anlamda güzel. Maç sayısı arttı, bu ekstra üzerimizde yük. Şampiyonlar Ligi’ne giremedik diye çok üzüldük ama Avrupa Ligi bizim için önemli bir hedef. Maç sertliği Şampiyonlar Ligi çok daha fazla oluyordu. Buradaki maç sertliğini bu anlamda biraz daha düşürebileceğimizi düşünüyorum. Birçok maçta büyün oyuncularımızı kullanabileceğimizi düşünüyorum. İlk 8 içinde olmak da bizim için önemli hedef. 16’ya girerseniz bir sonraki turda seri başı oluyorsunuz. Her maç her galibiyet çok önemli"

NE OLMUŞTU?

Yunan ekibi PAOK, karşılaşma öncesinde takımın İstanbul'a gelişini anlatan bir paylaşıma imza atan PAOK, paylaşımda "Konstantinopolis'e giden yol!" ifadesini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN