Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu kararı

Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu kararı

Galatasaray'da ve A Milli Futbol Takımı'ndaki başarılı performansıyla dikkati çeken Kerem Aktürkoğlu'nun kaderi belli oluyor. Teknik direktör Okan Buruk'un, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmaması için genç futbolcuyu ikna edeceği iddia edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray'da zaman zaman taraftarların hedefi haline gelen ve Avrupa'da forma giyme hedefi bulunan 25 yaşındaki hücum oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nu kaybetmeyi istemediği ifade edildi.

Fanatik'te yer alan habere göre Okan Buruk, tatil dönüşü Real Sociedad'ın ilgisinin olduğu belirtilen Kerem Aktürkoğlu'nu Galatasaray'da kalmaya ikna etmeye çalışacak.

KEREM'İN KARNESİ

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Milli futbolcu geçen sezon Galatasaray formasıyla 54 maça çıktı. Kerem Aktürkoğlu bu karşılaşmalarda 15 gol ve 9 asistlik performans gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN