Okan Buruk, Zaha'nın biletini kesti! İşte yeni adresi

Okan Buruk, Zaha'nın biletini kesti! İşte yeni adresi

Süper Kupa maçında Beşiktaş'a 5-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik patron Okan Buruk'un eleştirdiği Wilfried Zaha gözden çıkarıldı. Fildişi Sahilli futbolcunun yeni adresi Suudi Arabistan olabilir.

Yeni sezona Beşiktaş'a karşı alınan ağır yenilgiyle başlayan Galatasaray'da beklentileri karşılamayan Wilfried Zaha performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Sarı-kırmızılıların Beşiktaş'a kaybettiği 5-0'lık Süper Kupa maçının ardından teknik direktör Okan Buruk'un eleştirdiği isim takımdan ayrılıyor.

Suudi Arabistan ekibi, Fildişi Sahilli futbolcu için Galatasaray'a 5 milyon euro civarında bonservis vermeyi kabul etti.

Leo Dubois ve Sergio Oliveira da kulüp arayan sarı-kırmızılıların, Derrick Köhn'ün satışına da onay vereceği konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN