Okan Buruk Fatih Terim'i yakalayamadı! Galatasaray maaşına yüzde 150 zam yaptı ama yine de Terim'i geçemedi

Okan Buruk Fatih Terim'i yakalayamadı! Galatasaray maaşına yüzde 150 zam yaptı ama yine de Terim'i geçemedi

Galatasaray, başarılı teknik adam Okan Buruk'un sözleşmesini 1 yıl uzatma kararı aldı. Aslan, Okan Buruk'a yüzde 150 oranında zam yaptı. Ancak başarılı hoca yine de Fatih Terim'in gerisinde kaldı. Bu durum bazı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Geçen sezon Galatasaray'ın başına geçen, sarı-kırmızılı takımdaki ilk sezonunda şampiyonluk sevinci yaşayan bu sezon ise Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir performansa imza atan Okan Buruk, Galatasaray ile olan sözleşmesini 1 yıl uzattı. Sarı-kırmızılı takım genç teknik adama tam yüzde 150 oranında zam yaptı. Ancak başarılı teknik adam yine de Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in arkasında kaldı. Bu durum bazı sarı-kırmızılı taraftarların tepkisine neden oldu.

Galatasaray, başarılı teknik adam Okan Buruk ile 1 yıllık sözleşme yenileme kararı aldı. Başarılı teknik adamın yeni maaşı belli oldu.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Geçen sezon 20 milyon TL karşılığında Galatasaray'a imza atan başarılı teknik adam, yapılan yüzde 150 zamla beraber 50 milyon TL'ye yükseltildi. Son dönemde döviz kurunda yaşanan artışla birlikte Okan Buruk’un sergilediği performans, maaşının yukarı çıkmasını sağladı.

Başarılı teknik adamın yeni sezonda yıllık 50 milyon TL kazanacağı ve ayrıca bazı başarı bonuslarının da yine sözleşmede bulunacağı belirtildi.

Okan Buruk'un Galatasaray'dan kazanacağı yeni maaş bugünün döviz kuruyla 1.6 milyon euroya tekabül ediyor. Sarı-kırmızılı ekibin efsane teknik adamı Fatih Terim ise Galatasaray'ı çalıştırdığı dönem, o günün kuru ile 1,9 milyon euro kazanıyordu.

Okan Buruk'un efsane teknik adama oranla daha az kazanacak olması bazı sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN