Nihat Kahveci'den bomba Galatasaray iddiası: Bundan sonra 4'er 4'er gider

Nihat Kahveci'den bomba Galatasaray iddiası: Bundan sonra 4'er 4'er gider

Avrupa Ligi'ne hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray için Nihat Kahveci'den bomba iddia geldi. PAOK karşısında 3-1 ezici üstünlüğü sağlayan sarı kırmızılı ekip için artık 4'er 4'er gideceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Galatasaray hakkında bomba iddia paylaşıldı. Ünlü futbol yorumcusu Nihat Kahveci tane tane anlattı. Bu sorunun da çözülmesiyle artık 4'er 4'er gideceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

FUTBOL YORUMCUSUNDAN OYUNCU ANALİZİ

Ünlü futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde PAOK karşısında aldığı 3-1’lik galibiyeti değerlendirdi. Eski futbolcu, maçın ardından Galatasaray için dikkat çeken bir iddiada bulundu ve takımın oyuncularını tek tek analiz etti.

59b6466e5d5d47b7ada2cb00816965c6.jpeg

GÜNAY GÜVENÇ’E ÖVGÜ: "MUSLERA'NIN YEDEĞİ OLMAK KOLAY DEĞİL"

Nihat Kahveci, Günay Güvenç'in maçtaki performansını överek, onun Muslera gibi bir kalecinin yedeği olmanın zorluğunu vurguladı. "Günay muhteşem oynadı, görevini çok iyi yaptı. İlk yarıda kritik bir kurtarışa imza attı," diyen Kahveci, bu özverisi için Güvenç’i tebrik etti.

KEREM DEMİRBAY VE OSİMHEN DEĞERLENDİRMESİ

Kahveci, Kerem Demirbay'ın oyuna girdikten sonra iyi bir performans sergilediğini ancak yine de Sarr’dan formayı almasının zor olduğunu belirtti.

depophotos-18455957.jpg

"OSİMHEN BİTİRİCİLİK SORUNUNU ÇÖZERSE GALATASARAY 4'ER 4'ER GİDER"

Nihat Kahveci, Victor Osimhen'in sahadaki mücadeleci ruhunu vurguladı. Ünlü yorumcu, Osimhen'in büyük kulüpler tarafından istenmesine rağmen, Galatasaray formasıyla mücadelenin hakkını verdiğini dile getirdi. Ancak bitiricilik sorununu çözmesi gerektiğini belirterek, "Osimhen görevini iyi yaptı, asist yaptı. Ancak bitiricilik sorununu çözerse Galatasaray maçları farklı kazanarak yoluna devam eder," ifadelerini kullandı.

İSTANBUL CEHENNEMİ VE TARAFTARLARIN GÜCÜ

Galatasaray taraftarlarını da öven Kahveci, "PAOK, 'Konstantinopolis'e geliyoruz' dedi, biz onlara İstanbul cehennemini gösterdik," diyerek taraftarın gücünün maçta hissedildiğini vurguladı. Taraftarların takımıyla gurur duyması gerektiğini belirten Kahveci, Galatasaray'ın şu anki performansından memnuniyetini dile getirdi.

04d23153af3a476d98b73f92dce95625.jpg

ICARDİ’NİN GOL VURUŞU

Maçta Mauro Icardi’nin attığı gole de değinen Nihat Kahveci, "Icardi sen nasıl bir golcüsün? Kerem’in pasında o vuruş ne öyle?" diyerek Arjantinli golcünün becerisini övdü. Kahveci, idmanlarda Osimhen’in Icardi’nin bu tek vuruşlarını öğrenmesini umduğunu ifade etti.

Nihat Kahveci'nin bu çarpıcı değerlendirmeleri, Galatasaray’ın PAOK galibiyeti sonrası takımın performansı ve geleceği üzerine yeni bir tartışma başlattı. Özellikle Osimhen’in bitiricilik sorununu çözmesi durumunda Galatasaray’ın maçları rahatlıkla kazanacağına dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN