Muslera'dan skandal hareket! Golden sonra rakibini tekmeledi kırmızı kart gördü...

Muslera'dan skandal hareket! Golden sonra rakibini tekmeledi kırmızı kart gördü...

Devler Ligi'ne veda eden Galatasaray'da Fernando Muslera skandal bir harekete imza atarak rakibine tekme attı. Tecrübeli eldiven bu hareketi sonrasında kırmızı kart ile cezalandırıldı.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci karşılaşmasında evinde ağırladığı İsviçre ekibi Young Boys'a 0-1 mağlup olan Galatasaray, Devler Ligi'ne veda etti. Aslan'ın file bekçisi Fernando Muslera, konuk ekibin attığı golden sonra yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gördü.

Devler Ligi'nde play-off aşamasında İsviçre'de Young Boys'a 3-2 mağlup olan Galatasaray, rakibine evinde de 0-1 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne veda ederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Konuk takımın attığı golden sonra tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera rakip takım oyuncusuna tekme atarak kırmızı kart gördü. Tecrübeli oyuncunun rakip oyuncuya yaptığı sportmenlik dışı hareket saniye saniye görüntülenirken sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN