Mourinho Lille maçına saatler kal Okan Buruk'u hedef aldı! 'Okan Buruk sahanın içerisine...'

Mourinho Lille maçına saatler kal Okan Buruk'u hedef aldı! 'Okan Buruk sahanın içerisine...'

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ikinci maçında Lille ile mücadele edecek olan Fenerbahçe'de Mourinho, zorlu karşılaşmaya saatler kala Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'u hedef aldı.

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ikinci maçında yarın saat 20.00’de Fransız ekibi Lille ile Kadıköy'de karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Galatasaray'ın teknik adamı Okan Buruk'u hedef alarak dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Yarın akşam oynanacak olan Lille karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenleyen Mourinho, Süper Lig'de son iki sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyen Okan Buruk'u hedef aldı.

Süper Lig'in ilk haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasında gördüğü sarı-kartı eleştiren Portekizli çalıştırıcı, Süper Lig'de saha içerisinde 'çetin bir mücadele' olduğunu vurguladı.

"OKAN BURUK SAHANIN İÇERİSİNE 4 METRE GİRDİĞİNDE KART GÖRMEYEBİLİYOR"

Mourinho, Okan Buruk'u hedef alan açıklamalarında şu ifadeleri kullandı.

"Emin olduğum bir şey var ki o da Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk sahanın içerisine 4 metre girdiğinde kart görmeyebiliyor. Ama ben kart görmeden sahanın içerisine 1 metre bile giremiyorum. Bu kesin bir bilgi. Ya da şunu anladım; bir oyuncunun suratına yumruk atıp kırmızı kart görmeyebiliyor. Şunu öğrendim ki; Türkiye liginde oynanan maçlar saha içerisinde çok çetin bir mücadele oluyor. Bize karşı, Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı oynayan takımlar sahada çok mücadele ediyorlar. Dolayısıyla maçları kazanmak kolay olmuyor. İyi hocalar var, takımlar iyi organizeler, savunma yapmayı, kontra atak yapmayı biliyorlar. Burası zorlu bir lig. Ben burayla sözleşme imzaladığımda başkanım söylemişti. Burası kolay bir lig değil, her maç zor geçiyor ki haklıydı. İzlemiş olduğum ilk hafta maçları bunu bana gösterdi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN