Merih Demiral Süper Lig'e dönüyor! Resmi açıklama an meselesi...

Merih Demiral Süper Lig'e dönüyor! Resmi açıklama an meselesi...

Avusturya maçındaki gol sevinci nedeniyle UEFA tarafından 2 maç men cezasına çarptırılan Merih Demiral, Süper Lig'e dönme kararı aldı.

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya karşılaşmasında zaferi getiren golleri atan ve gol sevincinde 'Bozkurt' işareti yaptığı gerekçesiyle UEFA tarafından 2 maç men cezasına çarptırılan Merih Demiral, Süper Lig'e dönme kararı aldı.

Avrupa Şampiyonası'na çeyrek finalde veda eden A Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Merih Demiral, sürpriz bir transfer hamlesine imza attı.

Fanatik'in Arap basınından derlediği habere göre; Transfer çalışmalarını Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda sürdüren Fenerbahçe, Arap ekibi Al-Ahli formasını terleten Merih Demiral'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Al-Ahli'nin 26 yaşındaki milli stoperi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'ye görüşme için izin verdiği belirtildi. Sarı-lacivertli yöneticilerin bu gelişme sonrasında bu transfer için harekete geçtiği öne sürüldü.

Geçen yıl yaz transfer döneminde 16,6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Arap ekibine imza atan 26 yaşındaki savunma oyuncusu, Arap ekibinde 21 karşılaşmada görev alırken 1 gol 1 asiste imza attı. Sarı-lacivertli ekibin bu transferde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN