Luka Modric bir sezon daha Real Madrid'de

Luka Modric bir sezon daha Real Madrid'de

Dünya yıldızlarından Luka Modric, Real Madrid ile 1 sezonluk yeni bir sözleşme imzaladı.

Hem Real Madrid hem de dünya futbolunun en büyük isimlerinden biri olan Luka Modric, İspanyol devinde bir sezon daha kalacak. 38 yaşındaki yıldız futbolcu, dün Real Madrid ile yeni bir sözleşme imzalayarak kulüpteki 14. sezonuna hazırlanıyor.

KARİYERİNİ REAL MADRİD'DE TAMAMLAMAK İSTİYOR

Modric, her fırsatta futbolculuk kariyerini Real Madrid'de noktalamak istediğini belirtmişti. Bu doğrultuda, önümüzdeki sezonun ardından futbolu bırakabileceği de konuşuluyor. Hırvat oyuncunun kulübe ve taraftarlara olan bağlılığı, sahadaki performansına da yansıyor.

BAŞARILARLA DOLU BİR KARİYER

2012 yazında Tottenham'dan Real Madrid'e transfer olan Modric, Madrid ekibiyle bugüne kadar birçok başarıya imza attı. Kariyeri boyunca 6 Şampiyonlar Ligi, 4 La Liga, 5 İspanya Süper Kupası, 4 Avrupa Süper Kupası ve 2 İspanya Kral Kupası şampiyonluğu elde etti. Bu başarılarla Modric, hem Real Madrid'in hem de dünya futbolunun efsaneleri arasında yerini sağlamlaştırdı.

GEÇTİĞİMİZ SEZON PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezonda Madrid formasıyla 45 resmi maçta sahaya çıkan Modric, 2 gol atıp 7 asist yaptı. Yıldız oyuncu, yaşına rağmen yüksek performansıyla takımına önemli katkılarda bulunmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN