Lille'den Fenerbahçe taraftarını kızdıran paylaşım! 'Icardi' detayı tepki topladı...

Lille'den Fenerbahçe taraftarını kızdıran paylaşım! 'Icardi' detayı tepki topladı...

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Lille deplasmanından 2-1'lik yenilgiyle dönen Fenerbahçe, rakibini bu akşam Kadıköy'de konuk edecek. Zorlu karşılaşmaya saatler kala Fransız ekibinin resmi hesabından yapılan paylaşım sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında evinde Fransız ekibi Lille ile mücadele edecek. Zorlu karşılaşmaya saatler kala Fransız ekibi tarafından yapılan paylaşım sarı-lacivertli ekibin taraftarlarının tepkisini topladı.

Fransa'da ilk karşılaşmada sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan temsilcimiz, rakibini elemek için mücadele edecek. Zorlu karşılaşmaya saatler kala sosyal medya hesabı aracılığıyla İstanbul'u tanıtan kısa bir videoya yer veren Fransız ekibi, söz konusu videoda Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi ile özdeşleşen 'Aşkın Olayım' şarkısına yer verdi.

Transfer Web on X: "Lille, İstanbul temalı paylaşımını Aşkın Olayım şarkısı ile yaptı. https://t.co/Lv03rUZBnr" / X

Fransız ekibinin bu paylaşımı sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

İşte o paylaşım...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN