Kerem Aktürkoğlu gollerine devam ediyor: Bu kez Atletico Madrid filelerini sarstı

Kerem Aktürkoğlu gollerine devam ediyor: Bu kez Atletico Madrid filelerini sarstı

Benfica'ya transfer olduğu günden bu yana attığı goller ile herkesi kendisine hayran bırakan Kerem Aktürkoğlu son olarak bu akşam Atletico Madrid filelerini havalandırdı.

Yaz transfer döneminin son günlerinde Galatasaray'dan ayrılarak Portekiz devi Benfica'ya transfer olan milli golcü Kerem Aktürkoğlu, gollerine devam ediyor. Milli golcü bu kez de İspanyol devi Atletico Madrid filelerini sarstı.

Geride bıraktığımız transfer döneminde 12 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'dan ayrılarak Benfica'nın yolunu tutan milli golcü Kerem Aktürkoğlu, Portekiz devindeki etkileyici performansına devam ediyor.

25 yaşındaki golcü oyuncu son olarak bu akşam takımının Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında Atletico Madrid'i 4-0 mağlup ettiği müsabakada İspanyol devinin filelerini sarstı.

Benfica'ya transfer olduğu günden bu yana 5 karşılaşmada görev alan milli yıldız 4 gol 2 asiste imza atarak herkesi kendisine hayran bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN