Kerem Aktürkoğlu dünya devine imza attı! Galatasaray 'adudak uçuklatan bonservis bedeli...

Kerem Aktürkoğlu dünya devine imza attı! Galatasaray 'adudak uçuklatan bonservis bedeli...

Milli yıldız Kerem Aktürkoğlıu, dünya devine transfer oldu. Aslan, bu transfer karşılığında dudak uçuklatan bonservis bedelinin sahibi oldu.

Son dönemde Galatasaray taraftarıyla sorun yaşayan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'a veda ediyor. Golcü oyuncu, sezonun geri kalan kısmında dünya devinin formasını terletecek. Aslan, bu transfer karşılığında dudak uçuklatan bir bonservis bedelinin sahibi olacak.

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Gazeteci Serhan Türk'ün haberine göre; Galatasaray'ın milli golcüsü Kerem Aktürkoğlu, Portekiz devi Benfica'ya transfer oldu. Sarı-kırmızılı ekibin bu transfer karşılığında 12 milyon euro kazanacağı ve sonraki satıştan yüzde 10 pay alacağı belirtildi.

Galatasaray formasıyla 179 resmi maça çıkan Kerem, bu mücadelelerde 46 gol atıp, 42 asistlik performans sergiledi. Golcü futbolcunun güncel piyasa değerinin 15 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN