Kartal bir ismiyle daha yollarını ayırdı! Beşiktaş yıldız ismine veda etti: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Kartal bir ismiyle daha yollarını ayırdı! Beşiktaş yıldız ismine veda etti: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, golcü savunmacısıyla yollarını ayırdı. Kartal'ın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Transfer çalışmalarını Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, bir ismiyle daha yollarını ayırdı. Kartal'ın söz konusu ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde sezona başarılı bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalana siyah-beyazlı ekip, kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltma kararı aldı.

Transfer sezonun başladığı günden bu yana Cenk Tosun, Umut Meraş, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Utku Yuvakuran, Ante Rebic, Tayfur Bingöl, Amir Hadziahmetovic, Montero ve Muleka ile yollarını ayıran Beşiktaş bu kez de Omar Colley ile yollarını ayırdı.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Beşiktaş, Gambiyalı savunma oyuncusu Omar Colley ile yollarını ayırdı. Tecrübeli savunma oyuncusunun Yunan ekibi PAOK ile 1+1 anlaşmaya vardığı belirtildi. 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusunun 1-2 gün içerisinde resmi sözleşme işlemleri için Yunanistan’a uçacağı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro olan savunma oyuncusu, Beşiktaş forması altında 46 karşılaşmada görev alırken 8 gole imza attı.

Beşiktaş'ta Colley sevinci - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN