Kalp yetmezliği teşhisi konulmuştu... Atletico Madrid'in yıldızı Beşiktaş'a imzayı attı! Hasan Arat özel jetiyle getiriyor

Kalp yetmezliği teşhisi konulmuştu... Atletico Madrid'in yıldızı Beşiktaş'a imzayı attı! Hasan Arat özel jetiyle getiriyor

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde başarılı bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarda stoper hattı için transfer mesaisi devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Kalp yetmezliği teşhisi konulmuştu... Atletico Madrid'in yıldızı Beşiktaş'a imzayı attı! Hasan Arat özel jetiyle getiriyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar yoğun mesai harcarken sürpriz bir transfer haberi geldi. Kalp yetmezliği teşhisi konulmuştu... Atletico Madrid'in yıldızı Beşiktaş'a imzayı attı! Hasan Arat özel jetiyle getiriyor.

KALP YETMEZLİĞİ TEŞHİSİ KONULMUŞTU

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan siyah-beyazlılar Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Ancak henüz stoper bölgesine istediği tarzda oyuncu bulamayan Kara Kartal sürpriz bir transfer imza atmak üzere. Fotospor'da yer alan habere göre kalp yetmezliğine rağmen Atletico Madrid, Julian Alvarez’i transfer etti. Bu yüzden Angel Correa, kulüp ne derse yapmaya ve asla zorluk çıkarmamaya hazır. Siyah-beyazlılar İspanyol kulübünü ikna ettiği anda transfer biter.

yeni-proje-2024-08-14t033538-399.jpg

ATLETICO MADRID'İN YILDIZI BEŞİKTAŞ'A İMZAYI ATTI! HASAN ARAT ÖZEL JETİYLE GETİRİYOR

Beşiktaş, Atletico Madrid forması giyen Angel Correa'yı istiyor. Önümüzdeki günlerde bir teklif sunacak. AS ve El Mundo Deportivo gibi gazetesinin doğruladığı bilgilere göre Arjantinli oyuncu henüz takımından ayrılıp ayrılmayacağından emin değil. JuliAn Alvarez'in gelişiyle birlikte Atletico, birden fazla oyuncuyu hücumdan çıkarmaktan çekinmiyor. Correa'nın adı da bu isimler arasında görünüyor. Ancak kendisi Atletico'da kalmayı tercih ediyor.

yeni-proje-2024-08-14t033559-959.jpg

Angel Corre her zaman hayatını Atletico'ya borçlu olduğunu, en kötü anında, kalp yetmezliği teşhisi konduğunda ona yardım ettiklerini söylüyor. Bu hastalığına rağmen Atletico kendisini transfer etti. Bu yüzden Correa, kulüp ne derse yapmaya ve asla zorluk çıkarmamayı düşünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN