Jose Mourinho sonunda o futbolcudan kurtuluyor! İtalya devi resmi teklifte bulundu. Ali Koç arkasına bakmadan gönderiyor

Jose Mourinho sonunda o futbolcudan kurtuluyor! İtalya devi resmi teklifte bulundu. Ali Koç arkasına bakmadan gönderiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde bazı futbolcuların takımdan ayrılması bekleniyor. Gelen son dakika haberi ise gündeme bomba gibi düştü. Jose Mourinho sonunda o futbolcudan kurtuluyor! İtalya devi resmi teklifte bulundu. Ali Koç arkasına bakmadan gönderiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Son olarak gelen haber ise gündeme bomba gibi düştü. Jose Mourinho sonunda o futbolcudan kurtuluyor! İtalya devi resmi teklifte bulundu. Ali Koç arkasına bakmadan gönderiyor.

JOSE MOURINHO SONUNDA O FUTBOLCUDAN KURTULUYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Takımdan bazı futbolcuların gönderilmesi beklenirken sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshetmek için girişimlerini sürdürdüğü Joao Pedro'ya İtalya'dan talip çıktı.

yeni-proje-2024-08-18t112913-162.jpg

İTALYA DEVİ RESMİ TEKLİFTE BULUNDU! ALİ KOÇ ARKASINA BAKMADAN GÖNDERİYOR

2022/23 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer olan Joao Pedro, sakatlık problemi sebebiyle kendini gösterememiş, geçen sezonu Gremio'da kiralık geçirmişti. Sezon öncesi kampı için takıma katılmayan futbolcu ile Fenerbahçe'in fesih görüşmeleri yaptığı belirtildi.

yeni-proje-2024-08-18t112856-534.jpg

İtalyan gazeteci Di Marzio, Serie B ekibi Salernitana'nın Joao Pedro ile ilgilendiğini iddia etti. Pedro, sarı-lacivertli formayla 28 maça çıkarken 5 kez gol sevinci yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN