Jose Mourinho 35 milyon euroluk yıldızın ipini çekti! Fenerbahçe kariyeri bir günde bitti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Jose Mourinho 35 milyon euroluk yıldızın ipini çekti! Fenerbahçe kariyeri bir günde bitti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde takımdan hangi futbolcuların kalıp ayrılacağı merak konusu oldu. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Jose Mourinho 35 milyon euroluk yıldızın ipini çekti! Fenerbahçe kariyeri bir günde bitti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırmasına rağmen şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi taraftarları şaşkına çevirdi. Jose Mourinho 35 milyon euroluk yıldızın ipini çekti! Fenerbahçe kariyeri bir günde bitti. Arkadaşlarıyla vedalaştı gidiyor.

JOSE MOURINHO 35 MİLYON EUROLUK YILDIZIN İPİNİ ÇEKTİ

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Transfer konusunda doğru adımlarla ilerlemek isteyen sarı-lacivertlilerde sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Yeni sezon için kadro planlamasına devam eden Fenerbahçe'de, Jose Mourinho'nun gözden çıkardığı son isim Cengiz Ünder oldu. Şu ana kadar hem antrenmanlarda hem de hazırlık maçlarında Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen Cengiz Ünder'in sarı-lacivertli formaya veda etmesi kesinleşti.

yeni-proje-2024-07-17t111628-852.jpg

FENERBAHÇE KARİYERİ BİR DÜNDE BİTTİ! ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI GİDİYOR

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin en pahalı transferi olarak tarihe geçen ve bonservisine 15 milyon Euro ödenen Cengiz Ünder, Jose Mourinho'nun gözüne giremeyince sarı-lacivertli formaya veda etti. Büyük umutlarla kadroya eklenen ancak beklenilen patlamayı bir türlü yapamayan Cengiz Ünder yeni sezon öncesinde Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda takımdan yollanacak isimler arasında yer aldı.

yeni-proje-2024-07-17t111640-777.jpg

Fenerbahçe yönetimi de Jose Mourinho'nun kararına saygı duyarak, Cengiz Ünder için gelecek tüm teklifleri değerlendirme kararı aldı. Geride bıraktığımız sezonda özellikle İstanbulspor karşılaşmasında attığı 4 golle akıllarda kalan Cengiz Ünder forma giydiği 33 maçta 9 gol ve 3 asist üretti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN