İtalyan gazetesi son dakika olarak duyurdu: Galatasaray Napoli'nin yıldız orta sahasını getiriyor! Masaya oturuldu...

İtalyan gazetesi son dakika olarak duyurdu: Galatasaray Napoli'nin yıldız orta sahasını getiriyor! Masaya oturuldu...

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Okan Buruk'un yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda orta saha arayışı devam ederken sıcak bir gelişme yaşandı. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğacak. İtalyan gazetesi son dakika olarak duyurdu. Galatasaray Napoli'nin yıldız orta sahasını getiriyor! Masaya oturuldu. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'e 3 puanla başlayan Galatasaray'da kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Elindeki kadroyu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan şampiyon olmak isteyen sarı-kırmızılılarda transfer mesaisi devam ediyor. Gelen sürpriz transfer iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. İtalyan gazetesi son dakika olarak duyurdu. Galatasaray Napoli'nin yıldız orta sahasını getiriyor! Masaya oturuldu.

İTALYAN GAZETESİ SON DAKİKA OLARAK DUYURDU

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle orta saha arayışında olan sarı-kırmızılılar sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Akşam'ın İtalyan Il Mattino gazetesinden çevirdiği habere göre, Cim-Bom'un 6 yıldır Napoli'de oynayan 33 yaşındaki Portekizli sol beki kiralamak istediğini yazdı.

yeni-proje-2024-08-13t095246-360.jpg

GALATASARAY NAPOLI'NİN YILDIZ ORTA SAHASINI GETİRİYOR! MASAYA OTURULDU...

Derrick Köhn'ün defansif performansını yetersiz bulan Okan Buruk'un isteğiyle sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, İtalya'da 6 yıldır Napoli forması giyen Mario Rui ile ilgilendiği öne sürüldü. İtalyan basınından Il Mattino'nun haberine göre Sarı-Kırmızılılar, 33 yaşındaki Portekizli beki kiralamak için kulübüyle temaslara başladı. Haberde; deneyimli futbolcuyla La Liga ekibi Real Valladolid'in de ilgilendiği ve Napoli'nin de ayrılığa sıcak baktığı belirtildi.

yeni-proje-2024-08-13t095334-537.jpg

6 yıl önce geldiği Napoli'de geçen sezon 28 maça çıkan Rui, 2 asistlik skor katkısı sağladı. İhtiyaç halinde sol kanadın hücum bölgesinde de oynayabilen ve Portekiz Milli Takımı ile de 12 maça çıkan Rui'nin piyasa değeri 3.5 milyon euro.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN