İşte Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımı! Tam 35 milyon euroya gidiyor: Fenerbahçe'ye kötü haber

İşte Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımı! Tam 35 milyon euroya gidiyor: Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe ve milli takımdaki başarısıyla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımı açıklandı. Taraftarı üzen haber futbol camiasını sarstı. Kadıoğlu, tam 35 milyon euro bedelle transfer ediliyor. İşte transfer detayları...

BURAK ÖZTOPRAK

Fenerbahçe taraftarını üzen haber Ferdi Kadıoğlu'ndan geldi. Süper Lig'in en iyi sağ beklerinden birisi olarak görülen Ferdi'nin yeni takımı belli oldu. Fenerbahçe'den tam 35 milyon euroluk bedelle transfer olması bekleniyor. İşte transfer detayları...

FERDİ'NİN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton’a transfer olmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli takımın en önemli oyuncularından biri olan Ferdi için Brighton’ın yaptığı 35 milyon euro'luk teklif, futbol dünyasında büyük ses getirdi. Fenerbahçe, teklifteki bonuslar hariç bedelin arttırılmasını isterken, Ferdi’nin transferine kesin gözüyle bakılıyor.

ferdikadioglu.jpg

MOURİNHO’DAN AÇIKLAMA: “FERDİ’NİN KAYBI BÜYÜK OLUR”

Fenerbahçe Teknik Direktörü José Mourinho, Ferdi Kadıoğlu’nun olası transferi hakkında yaptığı açıklamada, "Ferdi bizim için büyük bir kayıp olur. Onun yeteneği ve futbol zekası tartışılmaz. Ancak oyuncunun kararına saygı duymak zorundayız," dedi. Mourinho’nun bu sözleri, Ferdi’nin gidişinin neredeyse kesinleştiğinin bir göstergesi olarak yorumlandı.

adsiz-tasarim-43-jpg.webp

FENERBAHÇE’DE YENİ SOL BEK ARAYIŞI BAŞLADI

Ferdi’nin Brighton'a transferinin neredeyse tamamlanmasıyla birlikte Fenerbahçe yönetimi, kadrodaki boşluğu doldurmak için harekete geçti. Kulüp, Ferdi’nin ayrılığı sonrası sol bek pozisyonunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarını hızlandırdı.

c98915ed672e82c670d980fba3c027a5.jpg

35 MİLYON EURO’LUK REKOR TEKLİF

Brighton, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe’ye bonuslarla birlikte toplamda 35 milyon euro'luk dev bir teklif sundu. Bu teklif, Fenerbahçe'nin kasasını doldururken, oyuncu da kariyerinde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Transferin netleşmesi için kulüpler arasında son detayların görüşülmesi bekleniyor ve anlaşmanın ardından Ferdi’nin sağlık kontrolünden geçerek resmi imzayı atması an meselesi.

goal-hic-linkedin-7-png.webp

FENERBAHÇE TARAFTARINI ÜZEN AYRILIK

Sarı-lacivertli taraftarlar, Ferdi’nin ayrılığına üzülse de oyuncunun Avrupa’nın önemli kulüplerinden birine transfer olacak olmasından dolayı gururlu. Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton forması giymesi, hem onun kariyerinde büyük bir adım olacak hem de Fenerbahçe’ye hatırı sayılır bir gelir sağlayacak.

Fenerbahçe cephesinde Ferdi’nin yerine kimlerin transfer edileceği ise merak konusu. Taraftarlar, yeni dönemde sol bek pozisyonunda yapılacak transferlerle takımın nasıl şekilleneceğini yakından takip ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN