İngiltere'de Gareth Southgate dönemi sona erdi

İngiltere'de Gareth Southgate dönemi sona erdi

İngiltere Milli Takımı'nı son iki Avrupa Şampiyonası'nda finale taşıyan Gareth Southgate, sürpriz bir karar alarak görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı sona erdi. İspanya, dev finalde İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Resim

EURO 2020 ve EURO 2024'te final oynama başarısı gösteren İngiltere Milli Takımı'nda beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti. Oynattığı futbol nedeniyle eleştirilerin odağında olan Gareth Southgate, teknik direktörlük görevinden istifa ettiğini açıkladı. Southgate'in 2026 Dünya Kupası'nda takımın başında olması bekleniyordu.

İngiltere Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "102 maç ve neredeyse sekiz yıllık görev süresinin ardından Gareth Southgate, İngiltere teknik direktörlüğü görevinden ayrılacağını açıkladı" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN